• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja jakoś ostatnio nie mam czasu na siedzenie przed kompem.

Dzisiaj byłam z małym na badaniu krwi, trochę ryczał ale w sumie zniósł bardzo dzielnie. Potrzebne nam to jest do alergologa. Poza tym o dziwo wszyscy zdrowi :D

hej,

my każdą w miarę pogodną chwilę wykorzystujemy na spacerki:tak:, bo Piotruś w domu szaleje i muszę bez przerwy się nim zajmować:no:, a ostatnio na wszystko reaguje płaczem i jest na NIE, może to bunt dwulatka, ale czyżby już:eek:,

Ika mam nadzieję, że u was będzie juz wszystko ok;-)

hej
ja też ostatnio mam coraz mniej czasu na siedzenie przez komuterem, jak już usiąde to tylko z młodym na kolanach i musimy oglądać zdjęcia:cool: a tak to dużo czasu spędzamy ostatnio w okolicach dworca PKP, bo Ignaś stał się strasznym fanem pociągów i jak sobie rano ubzdura że chce iść to jest straszny ryk pod drzwiami:baffled: do tego niekończący się remont, mam nadzieję że do świąt skończymy:-p

Pogoda ostatnio dopisuje i my tez dużo na spacerkach. Wczoraj mały szalał po parku a konkretnie podobało mu się chodzenie po liściach :) Dzisiaj za to chodziliśmy po sklepach i kupiliśmy nowa pralkę.
Chciałabym żeby taka pogoda była jak najdłużej :)

Mamy już nowa pralkę w domu i okazało się, że ta guma wokół bębna była ściągnięta. Chcieliśmy dzwonić do serwisu ale mąż stwierdził, że najpierw sam spróbuje ją założyć. Trochę się męczyliśmy i szukaliśmy sposobu, aż ... porównaliśmy tę gumę do prezerwatywy i od razu mąż wpadł na pomysł jak to założyć. Uśmialiśmy się oboje :D Jakich to porównań trzeba użyć żeby wpaść na genialny pomysł :) :) :) Pralka działa, jest cichutka a moja najstarsza córa usiadła nawet przed nią z zeszytem bo nie mogła się od niej oderwać :D Małemu tez się oczywiście podoba bo jest tam pełno guziczków, niestety mama nie pozwala się nimi bawić :P

A poza tym to niestety znów siedzimy w domu bo mały się przeziębił :(

Ale tu cisza. Czy wszystkich gdzieś wywiało?

U nas znowu choroba. Tym razem Monika ma anginę.
Z małym byłam u alergologa. Dostał kilka leków - w tym wziewnych i skierowanie na specjalne badania krwi - muszę go zapisać na nie w szpitalu.

Hehe no to mieliście Madziara niezły ubaw;) u nas też były podobne porównania przy naprawie Wc.
Nas choroby na razie sie nie trzymają,ale w żłobku panuje szkarlatyna,wiec sie boje bo to 2tyg w domu!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry