Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jeszcze zostały nam dwa i chyba sie upije ze szczescia... oby pojawiały sie bez gorączek...
raz dziennie telefon od mamy i po dwa razy w tyg od siorek
non stop gadam Witajcie:-)
Dawno mnie tu nie było...hhmm chyba z jakis rok. Także podejrzewam ,że wiekszośc z Was mnie wogole nie zna , a druga cześc nie pamieta...heheh. Z tego co widze, "stara gwardia" (ta z zalozenia watku), już tu wogóle nie zaglada. Ja jednak od czau do czasu Was podczytuje, także ma te przewagę i troszkę Was znam.
Pozwólcie więc ,że od czasu do czasu skrobnę cos do Was i zagoszcze na nowo na bydgoskim watku
Zdrówka dla chorowitków życzęMoja corcia tez dzisiaj w domciu bo jakis katar i psikanie się przypaletało...po tygodniu w przedszkolu
A mogłabys cos więcej napisac. Ja corcie rodzilam w Bizielu i bylam zadowolona ale to bylo 4 lata temu. Teraz pewnie się zmienilo. Mam coprawda jeszcze trochę czasu, ale informacji nigdy za wiele. Czy to prawda ,że jest po remoncie? Aha i wiesz może jakie są teraz ceny np. za zzo czy salę 1 osobową. W pierwszej ciązy szłam na"żywioł", bez znieczulenia, bez położnej i lekarza i jeszcze miała wywolywany, ale teraz wolalbym wiedziec więcej, aby miec jakis wybor...heheh
Pozdrowionka dziewuszki;-)
Super bardzo Ci dziekuje za odpowiedź. Widzę,ze duzo sie nie zmieniło. Pytając o salę jednosobową mialam na mysli poporodową. Ja leżałam na 3osobowej i było fajnie, ale z ciekawości myslałam,ze może są 1osobowe jakies platne, ale to chyba w Dwójce. Bynajmniej ktoś mi mówił. Co do polożnej, masz położna właśnie z Biziela, czy można miec jakąś z zewnątrz? Aha i jeszcze jedno, kiedy się umówic z położną, na końcówce ciąży?? Boże, zielona jestm w "tych" sprawachPorodówka jest po remoncie, zzo nie ma, bo jak wyjaśniła położna, bardzo często kończyły się próżnociągiem bądź kleszczami. Sala jednoosobowa...masz na myśli salę porodową?? za nią się nie płaci z tego co wiem! Są chyba trzy oddzielne i jedna duża podzielona na dwa boksy (nie wiem, bo na własne oczy nie widziałam), poród rodzinny możliwy za darmo-masz p-rawo do 1osoby towarzyszącej.
Położna to "koszt" ok 300zł.
Po normalnym porodzie bez komplikacji zostajesz 48h w szpitalu. Odwiedziny od 14-tylko Mąż/Ojciec Dziecka (chyba, że Go nie ma), by nije było tłumów.
Sale poporodowe 3osobowe.
Ja trafiłam na super babkę!!!!!!!!! Będzie dobrze!!!!!

Dzięki dziewczeta za mile przyjęcie;-)
Super bardzo Ci dziekuje za odpowiedź. Widzę,ze duzo sie nie zmieniło. Pytając o salę jednosobową mialam na mysli poporodową. Ja leżałam na 3osobowej i było fajnie, ale z ciekawości myslałam,ze może są 1osobowe jakies platne, ale to chyba w Dwójce. Bynajmniej ktoś mi mówił. Co do polożnej, masz położna właśnie z Biziela, czy można miec jakąś z zewnątrz? Aha i jeszcze jedno, kiedy się umówic z położną, na końcówce ciąży?? Boże, zielona jestm w "tych" sprawach
Pozdrowionka
), położną mam z Biziela, nr telefonu dostałam od swojego lekarza. Położna "z zewnątrz" chyba nie wchodzi w grę. ja mam termin na 9 października a położną "załatwiłam" tydzień temu więc nie ma chyba raczej z tym problemu. Fajnie z tą położną, bo jestem spokojna, mogę do niej o każdej porze dnia i nocy wydzwaniać. ;-)
:-)
,czas leci.......w wolnej chwili wrzuce foteczki...ja do spotkanka to chetnie tylko chyba juz w tym tyg nie dam rady a potem to nie iadomo co z pogoda bedzie ale ustalajcie spotkanko to moze sie zmobilizyje i tez bede...jutro z Matim na szczepionko lete,ciekawe jak zniesie to bidulek
...
:-) ale to dobrze.....
...Reni i nadal cisz,cos tym dziewczynkom nie spieszy sie na swiat ;-) a mowia ze chlopakow sie przenosi, ja Wike urodzilam w dzien terminu a Matiego cztery dni przed...
przy pierwszym porodzie byłam chociaż nieświadoma 
Ja jestem chętna. Narazie całkiem fajna pogoda i można by jakiś plac zabaw opanować 

Całkiem możliwe, że te sensacje są przez zęby, Oliwce niewiele zębów przebiło się bez takich dodatkowych atrakcji. Chociaż akurat piątka tak.