Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W Bizielu Cię przyjmą, ja z córcią byłam parę razy na KTG w Bizielu na końcówce ciąży i bez problemu zawsze mnie przyjmowali.laski, moze wiecie kto robi ktg prywatnie w bydgoszczy? bo w szpitalu mnie chyba nie przyjmą jak przyjde z ulicy, co?
dzwoniłam do wasilewskiego ale do 16.09 jest na urlopie - a wiem ze on robi... mój gin nie odbiera tel, a juz maltretuje go drugi dzień... co prawda wg niego urodzic powinnam tydzien temu, ale byłabym pewniejsza robiąc sobie ktg...

To ja sie melduje jako rozpakowana! Michalina urodziła sie wczoraj, 3640g i 57cm :-) oczywiscie akcja wywoływana,bo wody odeszły i nic sie nie działo! Ale daliśmy radę :-) jestem w dwójce na II piętrze,opieka w czasie porodu jak i po super
laski, moze wiecie kto robi ktg prywatnie w bydgoszczy? bo w szpitalu mnie chyba nie przyjmą jak przyjde z ulicy, co?
dzwoniłam do wasilewskiego ale do 16.09 jest na urlopie - a wiem ze on robi... mój gin nie odbiera tel, a juz maltretuje go drugi dzień... co prawda wg niego urodzic powinnam tydzien temu, ale byłabym pewniejsza robiąc sobie ktg...
rozpasam się od tego jedzenia ;-)
ja osobiście za jakiś czas zamierzam wybrać się do 2jki na zwiady hehe
normalnie zwątpiłam czy dam rade... mój gin chciał sie nade mną zlitowac i spróbowac podłączyc pod oksy, ale stwiedziłam ze nie chce, ze lepiej by sie samo zaczeło... jakby co kolejne ktg mam w następną srode, a wywołanie 21 września... czyli za 11 dni najpóźniej zostane mamą...