• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
laski, moze wiecie kto robi ktg prywatnie w bydgoszczy? bo w szpitalu mnie chyba nie przyjmą jak przyjde z ulicy, co?
dzwoniłam do wasilewskiego ale do 16.09 jest na urlopie - a wiem ze on robi... mój gin nie odbiera tel, a juz maltretuje go drugi dzień... co prawda wg niego urodzic powinnam tydzien temu, ale byłabym pewniejsza robiąc sobie ktg...
W Bizielu Cię przyjmą, ja z córcią byłam parę razy na KTG w Bizielu na końcówce ciąży i bez problemu zawsze mnie przyjmowali.

To ja sie melduje jako rozpakowana! Michalina urodziła sie wczoraj, 3640g i 57cm :-) oczywiscie akcja wywoływana,bo wody odeszły i nic sie nie działo! Ale daliśmy radę :-) jestem w dwójce na II piętrze,opieka w czasie porodu jak i po super

wielkie gratulacje dla Ciebie i Michalinki. Zdrowia dla was obu i napisz coś więcej jak będziesz miała czas

laski, moze wiecie kto robi ktg prywatnie w bydgoszczy? bo w szpitalu mnie chyba nie przyjmą jak przyjde z ulicy, co?
dzwoniłam do wasilewskiego ale do 16.09 jest na urlopie - a wiem ze on robi... mój gin nie odbiera tel, a juz maltretuje go drugi dzień... co prawda wg niego urodzic powinnam tydzien temu, ale byłabym pewniejsza robiąc sobie ktg...

też mi się wydaje że w bizielu na izbie przyjęć położniczej robią bez skierowania. Wisi tam kartka że wykonują od 7 do 14(chyba do 14)

Renifer,

Sarap też ma KTG prywatnie.

Arabella,

No leci czas leci :-) kurde, już wkrótce połowa. Byłam dziś w pracy na chwilę i stwierdzili, że za mały brzuch mam, dla mnie jest wielki :laugh2:rozpasam się od tego jedzenia ;-)

Megi85,

Ja chodziłam do szkoły rodzenia Vita, prowadzi ją położna z Biziela, zajęcia odbywają się przy ul. Królowej Jadwigi. Pamiętam, że kiedyś chyba też było coś w sport factory, ale nie jestem pewna. Byłam zadowolona z zajęć. Nie powinno być problemu z zapoznaniem się z oddziałem, no chyba,że jakiś sajgon będzie w danej chwili :tak: ja osobiście za jakiś czas zamierzam wybrać się do 2jki na zwiady hehe

witam sie ;)

dzis byłam na ktg i nasłuchałam sie porodów... :zawstydzona/y: normalnie zwątpiłam czy dam rade... mój gin chciał sie nade mną zlitowac i spróbowac podłączyc pod oksy, ale stwiedziłam ze nie chce, ze lepiej by sie samo zaczeło... jakby co kolejne ktg mam w następną srode, a wywołanie 21 września... czyli za 11 dni najpóźniej zostane mamą... :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry