• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Renifer, będzie dobrze;-)

Soppana, co u was:-)

Kasiad, chyba maja błąd na stronie bebiko,bo jak chcę oddac głos to pojawia się komuniukat że mogę oddac tylko 1 głos dziennie, mimo że nie głosowałam jeszcze tego dnia:eek:

Agnes, ja tez chodziłam do tej szkoły rodzenia tak od stycznia do marca 2007:tak:

FotoIza witam nową koleżankę:-)

ola, dawno Cię nie było... co u Ciebie?

my dzis bylismy na rynku i tam był taki basen wodny z kólkami, w które mogły wejść dzieci... miki był jeszcze za mały na te atrakcje, ale strasznie ryczał i sie rozbierał z bluzki - tak chciał tam wejsc... :tak:

no laski, doczekałam sie w końcu tego, ze jutro mam termin :-) najpóźniej za 10 dni wiktorka juz bedzie ze mną :-D:-D

witam sie witam ;)))
hihi i o przepis na poród w terminie pytam :-D

a tak na serio - to strasznei źle mi z moim katarem... normalnie czuję sie jak upośledzona... nie wiem jak mogłam dziwic sie mikusiowi ze nie ma humoru...
apropo mikusia, po ostatnich gorączkach ma tempke 36,0 - 36,2 - czyli jest osłabiony... od dzis jedziemy na żółtkach i pietruszce, bo moze to jakas oznaka anemii? dołączyłam tez probiotyki... mielismy jechac w trójke do marketto na zakupy,a le teraz boje sie go wziąść, by nic nie załapał... chyba czas pieluszki w końcu kupic - z numerkiem 2 :-D:rofl2: młoda nie ma pieluch wiec nie wyłazi :-)

piękną mam tą końcówke, humorek codziennie dopisuje, na pewno poród mi ją zepsuje... :dry:

Renifer,

no ten katar jeszcze Ci się przypałętał, biedactwo ... 3maj się!

A u nas od wczoraj 4:30 w nocy choróbsko, Iguś znów jakiegoś wirusa załapał i walczymy z gorączką. Narazie leki naturalne, ale jak nie przejdzie przez weekend to wracamy do przychodni. Aktualnie ma "tylko" 37,3

Ola O,

kurcze, Julianka ma już 6mcy. Szok ! Ja za 6mcy dopiero będę się cieszyć małym brzdącem :tak:

Miłego dnia

U nas tez dziewczyny zakatarzone - szkoła się zaczęła. Byliśmy u lekarza i osłuchowo ok - mogą normalnie chodzić i nie przerywać nauki, chyba żeby się coś dołączyło.

My tez byliśmy na Starym Rynku gdyż Ewka miała występy na scenie :) Kule widzieliśmy, ale bardziej ciągnęły dziewczynki niż małego. On za to chodził przy stoliczkach i podbierał słodkości :D

Od poniedziałku zaczynamy bieganine po zajęciach dodatkowych. Juz teraz czuję się popołudniami mocno zmęczona a teraz to pewnie wieczorem będę szybciej zasypiać od małego :)

reklama
grudnióweczka, nie rodze :-) tak sie zastanawiam czy jeszcze któras moze mnie wyprzedzic, ale chyba nie :confused::happy2: na pewno urodze jak przejda piękne, słoneczne dni i przyjdzie chlapa... :baffled:

najadłam sie dzis czosnku i cebuli, moze chorobę troche wykurze! :crazy:

agnes - zdrówka! a nie wiem, same wirusy naokoło ... :dry: oszalec mozna...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry