kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Witam po dluzszej nie obecnosci :-)....ostatnie 4 dni spedzilam z malym w szpitalu,poszlam w srode na szczepienie i lekarka badajac malego stwierdzila ze jakos szybko i plytko oddycha,ze podejrzewa grasicę,w skrocie to jest gruczol ktory ma kazde malenswto ale nasz jest troszke powiekszony i mozliwe ze nacika na przepone i maly tak sobie czasmi plytko oddycha.badania porobione w szpitalu,serduszko ok,tetno super tylko wyszla nam slaba morfologia,maly ma anemie,hemoglobina 9.3
ale zapisane ma duzo witaminek i bedziemy lykac to powinno byc lepiej,za dwa tyg do kontroli...
Soppana wielkie gratulacje !!!!!!!!!!!!
ale zapisane ma duzo witaminek i bedziemy lykac to powinno byc lepiej,za dwa tyg do kontroli...Soppana wielkie gratulacje !!!!!!!!!!!!
Misia załapała o co chodzi z karmieniem, ja staram się nadążać z produkcją, ale ogólnie dajemy radę:-);-)

ok 20 pytanie: tniemy czy próbujemy jeszcze raz
o 21 znów oxy i o 21.47 po 3 partych urodziła sie Mała:-) w efekcie tego leżenia do dziś bolą mnie krzyże:-(
chociaż nie wiem sama, bo jedzenie dwóch kolacji temu nie sprzyja 
chciałabym by sie wykurował zanim urodze...
za tydzień w poniedziałek mam wywołanie jak sie samo nie ruszy - a to tylko tydzień