kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
A ja ledwo zipie
,poszlismy do szpitala zdrowi a wrocilismy chorzy,normalnie tak mnie gnaty bola i zatoki
do tego drapie w gardle
a Mateuszek tez ma katarek...mozna sie bylo tego spodziewac po lezakowaniu w szpitalu,echhhh...a do tego jakby bylo malo to jeszcze dostalam @ dosc szybko zaledwie 2 tyg po pologu
...brzuch mnie napierdziela,zapodalam se paracetamol tylko czy to cos pomoze chyba w konskiej dawce....
Reniferku kulaj sie kochana,ciazuj,ciazuj i zdroweczka :-) obys sie podkurowala i nabrala duuuuuuzo sil na porodowke...
Madziara,mowisz sterydy na grasice
zaniepokoilam sie troszke,no mi narazie lekarz powiedzial ze spokojnie,grasisca jest "dyskretnie" powiekszona,skonczylo sie na zrobieniu rentgena i tyle,w sumie to nie wiem co dalej,czekam na wypis ze szpitala i ponownie na wizyte do pediatry i sie okaze co mi powie....a tym czasem walcze u malego z anemia,witaminki,zelazo itp....za 2 tyg morfologie powtorzymy i zobaczymy czy te leki cos pomogly....
Kasia,superasnie ze wracasz do pracki,zawsze jakas zmiana otoczenia
;-)....
Pozdrowionka :-)
,poszlismy do szpitala zdrowi a wrocilismy chorzy,normalnie tak mnie gnaty bola i zatoki
do tego drapie w gardle
a Mateuszek tez ma katarek...mozna sie bylo tego spodziewac po lezakowaniu w szpitalu,echhhh...a do tego jakby bylo malo to jeszcze dostalam @ dosc szybko zaledwie 2 tyg po pologu
...brzuch mnie napierdziela,zapodalam se paracetamol tylko czy to cos pomoze chyba w konskiej dawce....Reniferku kulaj sie kochana,ciazuj,ciazuj i zdroweczka :-) obys sie podkurowala i nabrala duuuuuuzo sil na porodowke...
Madziara,mowisz sterydy na grasice
zaniepokoilam sie troszke,no mi narazie lekarz powiedzial ze spokojnie,grasisca jest "dyskretnie" powiekszona,skonczylo sie na zrobieniu rentgena i tyle,w sumie to nie wiem co dalej,czekam na wypis ze szpitala i ponownie na wizyte do pediatry i sie okaze co mi powie....a tym czasem walcze u malego z anemia,witaminki,zelazo itp....za 2 tyg morfologie powtorzymy i zobaczymy czy te leki cos pomogly....Kasia,superasnie ze wracasz do pracki,zawsze jakas zmiana otoczenia
;-)....Pozdrowionka :-)

moja mloda w 34t3d tygodniu wazyła 2,1 kg, w 37t6d tyg wazyła 3,1 kg... moze to Ci jakos pomoze... tez wielka nei była...