• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kasiad - chyba niestety podłapałam... narazie boli mnie głowa i jestem tak jakos dziwnie otumaniona... chyba wezmę zapobiegawczo apap... kurde, nie wiem co bedzie jak zaczne gorączkowac :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Madzia a to odsysanie płynu jak wyglada? Trzeba do szpitala? Można to jakoś lekami zwalczyć? Nerwa mam strasznego, bo rok temu była w szpitalu na wycinaniu guzków do tej pory nie chce chodzić nawet do lekarza w przychodni ;-(

Witam,

my mieliśmy dwa dni przerwy od choroby, wczoraj kaszel zaczął narastać a dziś już początki zmian osłuchowyh :no::wściekła/y::-(antybiotyk znów i modlitwa o to, aby nie było duszności i nie rozwinęło się w zapalenie płuc, bo młody ku temu zmierza. jestem podłamana.

Mamom i dzieciaczkom zdrówka życzę, przyda się pewnie i tym aktualnie zdrowym, bo po tej kolejce w przychodni widać, że jeszcze chłody nie nadeszły a wiruski sobie już używają na nas... :sorry2:

ja sama nie wiem jak się czuję, bo panikuję, że mnie też coś złapie ... :baffled: ech... a młody jak przytulanka i pól nocy z nami przesypia, więc okazji do zarażenie wiele ...

Kasiad,

wszystkiego dobrego na nowej drodze do pracy ;-)

ja dziś umówiona byłam z fachowcem, który do tej pory nie dotarł, bo jakaś awaria, ale cholera go wie, czy sobie lepszej fuchy nie złapał. Miał dać znać czy da radę dzisiaj. Wkurza mnie taka niesłowność, a do tego całe szkło mam na stole w pokoju bo musiałam szafkę kuchenną zdjąć przed jego wizytą. Normalnie bym to olała, ale że w domu mam dwulatka to raczej to przeszkadza, bo trzeba go już wogóle pilnować, żeby nie wytłukł czegoś przypadkiem :-p

Karolinusia,

ja też już zaliczyłam pobyt w szpitalu, wszystko zależy od podejścia, pewnie, że można natknąć się na osoby mniej lub bardziej wywnętrzniające się hihi ale trzeba mieć na to jakiś sposób i krótko uciąć niewygodny temat lub użyć tej mp3, o której mówiłaś ;-) dodatkowych gramów dla małej życzę :happy:

Renifer,

a masz ten syrop dla kobiet w ciąży na bazie czosnku ?

witam,
dzięki Renifer za gratulacje :-) drugi ząb przebijał się w trakcie naszej przeprowadzki, więc niezła jazda była ;-)
ogólnie to minęły dwa tygodnie odkąd nie mieszkam w mieście - musimy się nauczyć nowego trybu życia ;-) remont trwa jeszcze - łazienka "się robi"
Nika do przedszkola chodzi - ze średnią ochotą niestety...

kasiad, trzymym kciuki za udany powrót do pracy :tak:

Iza Monika miała to robione podczas jednego zabiegu w szpitalu. Podczas ostatniej wizyty lekarz mi powiedział, że jak ucho jest zapchane przez okres dłuższy niż trzy miesiące to wtedy dopiero coś się robi - można albo podejść do przychodni i oni to chyba w gabinecie robią albo samemu w domu - w aptece kupuje się specjalne urzadzonko (nie pamiętam nazwy ale w aptece powinni wiedzieć o co chodzi). U nas na szczęście występuje to tylko podczas zapchanego nosa i to nie zawsze. Wiem też, że jest jeszcze taka specjalna metoda przedmuchiwania nosa, która dziecko samo wykonuje, ale to już raczej starsze dzieci bo małe mogą zrobić coś nie tak i jeszcze bardziej sobie uszy zapchają. Myslę, ze jak jesteście pod kontrolą laryngologa to spokojnie czekaj, najwyżej skonsultuj się z innym lekarzem.

reklama
Ja tak szybciutko miedzy jednym karmieniem a drugim :-) RENIFER,trzymaj sie, nie daj chorobie! No i czekamy na wieści ;-) Taka ładna pogoda a już jakieś choróbska grasują. Ignaś też wrócił ze żłoba z katarem a teraz ma 38 temp! Musimy uwazac na Małą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry