• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam niedzielnie!

Michalinka śliczna!

Madzia witaj, chyba się znamy z lunarku? :-) Znalazłam Cie tu, heee...

Zdrówka dla wszytskich, u nas też katarkowo i kaszelkowo, jutro zero przedszkola ale za to idziemy do laryngologa.

Udanego popołudnia!

reklama
Hej dziewczyny :-) Oli dziś zasypiała znów z Pauliną, a my z mężem byliśmy w tym czasie w operze. Fajnie czasem gdzieś tak z domu wyjść :tak:
Niedługo wyjdę bardziej konkretnie - od 12 października wracam do pracy :rofl2: Trochę się boję, ale i się cieszę w sumie. Oli będzie siedziała w domu z tatusiem, a w między czasie będziemy liczyć na miejsce w przedszkolu, ewentualnie w żłobku, jeśli okaże się, że małżonek będzie musiał pracować do południa.

Soppana, córeczka prześliczna :sorry2: I faktycznie podobieństwo do Ignasia jest, ale ja też widzę spore podobieństwo do Ciebie, będziesz miała "swoje" dziecko, bo Ignaś to cały tata.

Renifer, a Ty pewnie już na porodówce :confused:;-)

Witam nową mamusię :-)

laski, dajcie mi jeszcze troche pociążowac !!! ;-):-) obiecuje ze jak bede jechała do szpitala rodzic to dam znac!

Renifer boska jesteś:tak:, ja pamiętam,że końcówka była dla mnie największą udręką i marzyłam aby już urodzic, ale może to dlatego ,że mialam na + 35kg i czułam się fatalnie. Mam tylko nadzieję,że teraz przytyje o wiele mniej:rofl2:. A ty sobie ciążuj, ciążuj ile chcesz:-D:tak:

laski, dajcie mi jeszcze troche pociążowac !!! ;-):-) obiecuje ze jak bede jechała do szpitala rodzic to dam znac!
Hehe, ciążuj sobie ile chcesz, pewnie :tak:
Widzę, że mamy mniej cierpliwości niż sama zainteresowana ;-)
No, ale tak na poważnie, to faktycznie lepiej się podkuruj zanim akcja porodowa się zacznie, zdrówka życzę :-)

reklama
tak tak lepiej sie podkurowac,ja i pierwsza i drugą dzidzie urodziłam zaziebiona,i wcale tak fajnie niebyło,bo niemogłam wycałowac tych małych pultasków.Musiałam jakąś maseczkę miec ubrana...brrrrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry