Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Trochę się boję, ale i się cieszę w sumie. Oli będzie siedziała w domu z tatusiem, a w między czasie będziemy liczyć na miejsce w przedszkolu, ewentualnie w żłobku, jeśli okaże się, że małżonek będzie musiał pracować do południa.
I faktycznie podobieństwo do Ignasia jest, ale ja też widzę spore podobieństwo do Ciebie, będziesz miała "swoje" dziecko, bo Ignaś to cały tata.
;-)Renifer, a Ty pewnie już na porodówce;-)

nie, nie na porodówce...
ale chyba zaczne zliczac ilosc pytac typu - czy juz urodziłam i podam to do ksiegi rekordów...
za równy tydzień mam wyowłanie , spokojnie, kiedys urodze!
teraz mi sie nei chce, bo gardziołko mnie boli...![]()

a ja własnie napisałam ze maluszka tuliszlaski, dajcie mi jeszcze troche pociążowac !!! ;-):-) obiecuje ze jak bede jechała do szpitala rodzic to dam znac!
, ja pamiętam,że końcówka była dla mnie największą udręką i marzyłam aby już urodzic, ale może to dlatego ,że mialam na + 35kg i czułam się fatalnie. Mam tylko nadzieję,że teraz przytyje o wiele mniej
. A ty sobie ciążuj, ciążuj ile chcesz

Hehe, ciążuj sobie ile chcesz, pewnielaski, dajcie mi jeszcze troche pociążowac !!! ;-):-) obiecuje ze jak bede jechała do szpitala rodzic to dam znac!