• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
grudnióweczko cukrzyca w ciązy nie jest taka zła;-), jestes na diecie i nie tyjesz:-D:tak:
Jkaby to tylko mnie dotyczyło, to nie mam nic przeciwko, nawet się cieszyłam, właśnie z powodu tej diety :-) I byłabym im wdzięczna, żeby mi jakąś dietkę zalecili, nawet gdyby ta druga glukoza wyszła dobrze. Ale na to chyba liczyć nie można...
Ja martwiłabym się o Dzidzia, że z tego powodu coś Jemu się stanie. :tak:

reklama
He he,ja już siedze jak na szpilkach. W czwartek ginka mówiła,że to kwestia najbliższego tygodnia :-/ ja też coś tak czuje w kościach! Ignaś też dziś wymiotował,ale to po gofrach z bitą śmietaną :-/

arabella - jasne ze da sie wytrzymac... tym bardziej stworzenie takie jak kobieta - wszystko wytrzyma... mi ta sama końcówka sie dłuzy niesamowicie...

chociaz teraz przez trzy - cztery dni, dopóki mikus mi sie nie wykuruje - nie chciałabym urodzic... :sorry:

Reni,zdrowka dla Mikusia,bidulek jeden,pewnie zlapal jakiegos wira :wściekła/y::-(...To teraz masz co robic,kurcze akurat teraz,trzymaj sie kochana i faktycznie zaciskaj mocno nogi....chyba ze juz.....;-)

Ja z pogody tez ciesze mimo ze juz jestem po :-) ale ten upal to juz chyba wsystkim daje popalic :szok:....wczoraj az sie przyjemnie zakupki robilo....
....spadam bo musze jeszcze troszke przygotowac bo Wikusia dzisiaj urodzinki ma 4 latka :szok: kiedy to zlecialo ???

Pozdrawiam i milej niedzieli :-)

kaaasiulka - wszystkiego najlepszego dla Wikusi!!! wow! duza panna juz z niej

mi jeszcze chłopa grypsko rozkłada... czy tylko ja nigdy nie moge zachorowac i zawsze musze byc pielęgniarką&wołem, który wszystko musi robic???
mam dosc... do trzeciej walczyłam z pawiami, ale od tej pory jak narazie spokój... maly ma 38 stopni, ale wciąz mu bulgocze w brzuchu wiec to chyba nie koniec przebojów :wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry