• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
grudnióweczko, jezeli idziesz do biziela, to zapytaj wczesniej kiedy cięzarne przyjmuja, bo dwa lata temu były okreslone dni i wtedy mniej ludzi było;-)i jezeli masz tę cukrzyce, to przygotuj sie na wizyte w szpitalu- taką dobową, na naukę odzywiania przy cukrzycy, jezeli sieuwiniesz z wizyta, to nawet tego samego dnia cię mogą przyjąć:tak:
Już byłam, teraz chyba przyjmują co dzień i nie zostawiają w szpitalu, tylko robią godzinne szkolenie jeśli coś jest nie tak. Wrażenia nie z tej ziemi, 50g wytrzymałam, nawet nie było takie złe. 75g - ohyda jakich mało :-D W poniedziałek idę po wyniki. Ale ma przeczucie, że nic złego mi tam już nie powiedzą. :cool2:

reklama
karolinusia, ja rodziłam w bizielu, a opiekowała się mną pani Małgosia (nazwiska nie pamiętam), bardzo mi pomogła, nawet oddychała za mnie:szok:, bo ja wstrzymywałam oddech:-D,
potem jak się okazała potrzebna cesarka nadal byłam pod dobrą opieką lekarza:tak:, także ja polecam;-)
a i zapomniałam dodać, że mój lekarz prowadzący w ogóle nie był przy mnie, bo ma tylko praktykę prywatną, a i tak się nie bałam

Mój lekarz też nie pracuje w Bizielu ale po "układzie" wszystko się da załatwić. Chory system wiem, ale wolę być spokojna.
Mój też ma tylko praktykę prywatną.

"Moja" położna ma na imię Marzena, nazwiska nie wymieniam z jasnych powodów. Już przez tel jak z nią rozmawiałam podoba mi się.

No nic zobaczymy jutro. Na pewno dam znać.

Witam z wieczorka :-)....sie laski rozpisały :-) ale to dobrze;-)...a ja z doskoku,dzieci spia wiec mam chwilke dla siebie :happy:...przygotowuje sie do niedzieli bo jak juz pisalam to Wika ma urodzinki i trzeba troszke przygotowac ;-)....

co do glukozy to tez wspolczuje,fuuuujjjjjjjj :szok::szok::szok:....

Karolinus,daj jutro znac koniecznie co i jak no i jaka ostateczna decyzje podjełas ;-) napewno bedzie ona sluszna :tak:;-):tak:...

Reni dzisiaj tak cicho siedzi,moze cosik sie zaczelo dziac ???

Spokojnej nocki :-)

Renifer,

bidulko, domyślam się, że nie możesz się doczekać, żeby znów lekko stąpać po ziemi tulić w ramionach słodziutką córeczkę :tak:

ja też nie mogę się tego doczekać i wczoraj na allegro upolowałam fajny zestaw ciuszków dla córci :rofl2: a teściowa dziś mi pokazywała katalog z kombinezonikami dla dziewczynek ;-) chyba już świrujemy ! muszę się opanować, bo nim się urodzi to będzie mieć lepsze ciuchy niż cała nasza rodzina wzięta razem :laugh2:

dobra, idę spać i mam dobry humor po tej dzisiejszej komedii na dwójce, nie ma to jak fajny film bez reklam :tak:

dobrej nocy

Dzień dobry !

czy zaawansowane ciężarówki cieszą się z pogody ? :-)
jedyny minus to, że trochę depresyjnie :cool:

dziś jest idealny dzień na spanie, jednak mój syn już przed ósmą był innego zdania :confused2:

kto zrobi za mnie obiad ? chwilowo nic mi się nie chce :laugh2:

3majcie się w ten deszczowy, chłodny dzień

grudnióweczko cukrzyca w ciązy nie jest taka zła;-), jestes na diecie i nie tyjesz:-D:tak:

Renifer, pewnie będzie u ciebie tak, jak przewidywałaś:rofl2:, że nie będzia chciała córcia wyjść jak i synuś:szok::-D

Agnes, a my pospaliśmy do 9.30:szok::zawstydzona/y:

Ja też chwalę sobie cukrzyce ciążowa bo zamiast tyć to chudłam - szkoda, że teraz tak nie mam :(

Cos mi się wydaje, że jak już ruszycie to jedna za druga będziecie meldować o rozpakowaniu się :)

reklama
Dzień dobry !

czy zaawansowane ciężarówki cieszą się z pogody ? :-)
jedyny minus to, że trochę depresyjnie :cool:

dziś jest idealny dzień na spanie, jednak mój syn już przed ósmą był innego zdania :confused2:

kto zrobi za mnie obiad ? chwilowo nic mi się nie chce :laugh2:

3majcie się w ten deszczowy, chłodny dzień
Idealny dzien na spanie. Dobrze powiedziane! Wczoraj padłam o 21:30, obudziłam się dziś o 11! :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry