• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Właśnie miałam pytać co u Reni!

Spotkanka nie było. Ja byłam ok. 12 ale też nikogo znajomego nie wiedziałam:-(
To co? Kiedy spotkanie??

Jeśli chodzi o baseny,, to chodziłam z półroczną Michalinką na Bajkę. Bardzo mi się podobało. Teraz młoda ma już 4 lata i w czasie wakacji położyła się na wodzie z kołem i pływaczkami, of course. Teraz wszystkim opowiada, że umie pływać. Chciałabym posłać ją na naukę pływania. Myślałam o tym basenie przy przedszkolu Radość, ale nie dość, że trochę kasy to kosztuje, to chciałabym, żeby wchodziła sama do wody (beze mnie, a nie wiem jak to jest z czterolatkami) i jeszcze ja mam do jakieś 45 km. Trochę ciężko.

hej
Madziara, Ignac też ryczał jak go m zabierał z akademii:-) wczoraj jak wracali ze żłobka to mówił, że chce iść do "mamiotu":-D
Karcia, bardzo dobrze, że podjęłaś taką decyzję, jakakolwiek by ona nie była ważne, że niesie jakieś zmiany w Twoim życiu:tak:
jeżeli chodzi o żłobek/ przedszkole, to możesz za jakieś 2 tyg podzwonić i popytać, bo czasem mamy rezygnują. Mój Ignaś chodzi na błoniu i tam blisko są też przedszkola (i prywatne i publiczne) potem tak jak pisała Madziara na bartodziejach są obok siebie. Jest też żłobek na asnyka ( koło bazyliki) ale nie wiem gdzie tam są przedszkola. Ważne żeby były blisko siebie albo po drodze.
Na pewno idąc do pracy będziesz miała dużo więcej zajęć, myśli zajmiesz kombinowaniem "co, jak gdzie i kiedy" a satysfakcja z własnych pieniążków też będzie :tak::-)

dzieki dziewczyny za słowa otuchy,jest mi bardzo miło.
Jutro ide zobaczyc na kapusciska czy jest tam jakis żłobek blisko przedszkola,akurat na kapusciska mam najblizej,bo w mojej okolicy ani przedszkoli ani żłobków niema.
Zobaczymy kiedy da sie młodych zapisac.
Maluchy ostatnio w kośc mi dają ,chyba ta pogoda na nich tez działa.
Ja jutro o lekarza jade,bo padnieta od paru dni jestem,ciągle bym spała,musze badania zrobic,pewnie te karmienie piersia tak na mnie działa,noi stres,moze jakies witaminy zaczne łykac.
Miłego dnia zycze.

ide robic obiad :))))))))))

Z tym przedszkolem i złobkiem na Morskiej to jest szok poniewaz tam sie czeka na przyjecie dziecka jakies 3 lata :szok:....do przedszkola matki zapisuja juz swoje pociechy w ciazy :no: a do złobka nie wspomne........

No szkoda ze spotkanie nie doszlo do skutku ale ja sie tam ciesze poniewaz nic mnie nie ominelo i bedzie kolejna okazja do spotkania :tak:;-):-)....

Pozdrawiam :-)

Karcia, jest na kapusciskach żłobek, bo znajomi tam zawożą,ale nie wiem gdzie :-) na morskiej jak dzwoniłam w lutym to młody był zapisany na wrzesień,ale to było ponad rok temu. W przedszkolu podobno gorzej

Z tym przedszkolem i złobkiem na Morskiej to jest szok poniewaz tam sie czeka na przyjecie dziecka jakies 3 lata :szok:....do przedszkola matki zapisuja juz swoje pociechy w ciazy :no: a do złobka nie wspomne........

No szkoda ze spotkanie nie doszlo do skutku ale ja sie tam ciesze poniewaz nic mnie nie ominelo i bedzie kolejna okazja do spotkania :tak:;-):-)....

Pozdrawiam :-)
:szok::szok::szok::szok:to chyba bede miała problem zeby zapisac moje maluchy ,ale mam adzieje ze sie uda:-)

I problem.. Jutro muszę iść do Biziela do diabetologicznej na krzywą curkową.. Wie któraś z Was czy mam przyjść tylko z ta glukozą i oni mi zrobią czy mam przyjść z już zrobioną? Kurcze, dzwoniłam ale tma już nikogo nie ma o tej porze... :eek:

grudnióweczka mnie się wydaje że lepiej mieć ze sobą glukozę w proszku bo oni sami rozrabiają w odpowiedniej ilości wody...

Tak w opgóle to widam nowe Bydgoskie mamusie na forum...

reklama
żeby nie puścić pawia, pijąc ten uroczy płyn weź ze sobą połówkę cytryny, którą możesz wycisnąć i to nie ma wpływu na wynik badania. Ja to wyczytałam kiedyś w gazecie dla pań i tak też zrobiłam w pierwszej ciąży. I tak było słodkie, więc nie wiem co by było, gdybym nie dodała tej cytryny.
Weź ze sobą gazetkę do czytania to 40 min zleci szybciutko :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry