• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Że słodkie wiem - mam juz drugi test, ten z 75g, bo pierwszy wyszedł ponad normę :/
Macie rację, wezmę sobie na wszelki wypadek wodę i tyle, jak oni mi nie rozrobią, to zrobię to sama tam, nie będę się narażać na ochrzan.. :D

Idziesz tylko z glukoza - oni ci wszystko zrobią. Najlepiej iść dość wcześnie bo będziesz tam troszkę siedziała :) Moge ci doradzić żebyś wzięła cytrynę - możesz ją wycisnąć do tej glukozy i wypić - jest smaczniejsze. Tylko przekrój sobie cytrynę w domu, bo tam to raczej panie ci tego nie zrobią.
Tez miałam cukrzyce ciążową :D

Wiem wiem, niestety dwie godzinki wyjęte z dnia .. Już na pierwszej myślałam że zemdleję, bo na czczo ogólnie z domu nigdy się nie ruszam dlatego teraz do wyposażenia dołączam też faceta :D

grudnióweczko, jezeli idziesz do biziela, to zapytaj wczesniej kiedy cięzarne przyjmuja, bo dwa lata temu były okreslone dni i wtedy mniej ludzi było;-)i jezeli masz tę cukrzyce, to przygotuj sie na wizyte w szpitalu- taką dobową, na naukę odzywiania przy cukrzycy, jezeli sieuwiniesz z wizyta, to nawet tego samego dnia cię mogą przyjąć:tak:

a ja jutro mam umówione spotkanie z położną w BIZIELU... mętlik w głowie, niepotrzebnie naczytałam się o tym szpitalu... no zobaczymy :-(
jakby co zostaje dwójka... tak mało czasu do terminu a ja nadal nie wiem gdzie "chciałabym" rodzić.

a ja jutro mam umówione spotkanie z położną w BIZIELU... mętlik w głowie, niepotrzebnie naczytałam się o tym szpitalu... no zobaczymy :-(
jakby co zostaje dwójka... tak mało czasu do terminu a ja nadal nie wiem gdzie "chciałabym" rodzić.

niemasz co sie stresowac :-) wszystko bedzie dobrze,jedni chwalą ten szpital inni nie,najwazniejsze bys Ty wiedziała gdzie chce sz rodzic :-)
Idz na spotkanie wysłuchaj połoznej i zdecyduj ;-)

niemasz co sie stresowac :-) wszystko bedzie dobrze,jedni chwalą ten szpital inni nie,najwazniejsze bys Ty wiedziała gdzie chce sz rodzic :-)
Idz na spotkanie wysłuchaj połoznej i zdecyduj ;-)

wiem wiem... wiem też, że dzięki lekarzowi prowadzącemu będę miała dobrą opiekę...
bez sensu czytałam też bzdury. jak mówisz jedni chwalą inni nie.
biorę na klatę, ide jutro, pogadam z położną, obejrzę porodówkę, zrobię "wywiad" i zdecyduję, coś jednak czuję że bedzie to Biziel, choć na początku zupełnie odpadał:shocked2:

reklama
karolinusia, ja rodziłam w bizielu, a opiekowała się mną pani Małgosia (nazwiska nie pamiętam), bardzo mi pomogła, nawet oddychała za mnie:szok:, bo ja wstrzymywałam oddech:-D,
potem jak się okazała potrzebna cesarka nadal byłam pod dobrą opieką lekarza:tak:, także ja polecam;-)
a i zapomniałam dodać, że mój lekarz prowadzący w ogóle nie był przy mnie, bo ma tylko praktykę prywatną, a i tak się nie bałam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry