Karolinusia
Fanka BB :)
mam doła...............(((((((((((((((
wiem, trzymaj się
mnie od dwóch dni bolą pachwiny....... ale jak!!!!!!!!!!!
czy to może mieć związek ze zbliżającym się porodem??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mam doła...............(((((((((((((((
chodzi mi o mikiego, bo z młodą juz sie dotarłam...
:-)
...
...przeciez mnie bolalo gardlo w zeszlym tyg i znowu od nowa
...sio wirusy,sio sio sio 
.....a moje dziecko wlasnie siedzi i wyje bo ma kare na kompa,zlosnica jedna,ale ja nie ulegne...wczoraj wieczorem taka polke odwalila ze normalnie 

nie wiem co to bylo,chyba udziela jej sie podworko,ma takie dwie kolezanki 5 latki-rozkapryszone,ze tak powiem nie do ogarniecia dziewczynki i to zaczyna sie chyba jej udzielac
....
Muszę mu dobrze dobierać buty ze względu na te jego stópki. W tym roku odpadają jakieś adidaski bo nie widziałam takich za kostkę. Najważniejsze to wyprofilowane buciczki. A ja sobie kupiłam kozaczki zamszowe i do tego torebkę ;-) mąż się ucieszy, że będę mieć kolejną

;-)...zdrowka dla Igusia...a ja sie obawiam ze ten katar to nas juz nie opusci az do mroznej zimy 

,i tak co roku....

znam to
...fajnie ze udalo Ci sie zakupic jeszcze dla mlodego butki po nizszej cenie
bo mi sie nie udalo,nic nam nie pasowalo,w koncu udalo mi sie dostac buty dla malej z CoolClub i kaloszki tez fajoskie dostalam z tej serii :-) podobaja mi sie z takimi latajacymi krowami,boskie rozowe
;-) sama bym je ponosila ale niestety nie maja takich duzych rozmiarow
........yhy lete bo malych smyk sie budzi,cycoholik jeden......przyjemnosci :-):-):-)