• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam wieczornie bydgoszczanki
mała zasnęła snem aniołka wiec mam chwilkę żeby do was zajrzec. Nasza Majka jest cudowna, nie wyobrażam sobie życia bez niej:-) ale nie mogę się już doczekac kiedy zaczniemy wychodzic na spacerki między ludzi:-)

Karcia jesteś na prawdę dzielną laseczką.

reklama
Madziara,Najserdeczniejsze Życzonka dla Agatki :-):-):-)....faktycznie udało sie Wam z tymi wagami ;-),zapowiada sie miesiac imprezek....

Izka,mnie tez głowa peka,cisnienie skacze...ograniczam sie do jednej kawy dziennie,bo ja karmiaca jestem ;-) a ta kawusia byla juz o 7 rano :-( i teraz obchodze sie tylko smakiem a wypilabym sobie jeszcze :-(....

....wrrrrr,cos dzisiaj BB nie chce ze mna wspolpracowac :wściekła/y::no:....

...miłego w ten "piekny" dzionek......buziolki :-)

Ja pije jedną kawę co kilka dni i to nie wcześniej niż po południu, a jeszcze kilka lat temu nie piłam wcale przez 15 lat jak mnie w pracy mocną, poranną kawa załatwili, brrr...
Ciśnienie moje raczej nie podchodzi nawet do 100 a co dziwne kawa tego faktu nie zmienia, moge wypić o 22 i iśc spać :tak: W takie dni jak dzis jestem tylko do spania, dlatego czekam na wiosne i lato kiedy to czuje sie prawie wyśmienicie ja na swoje lata :laugh2::rofl2::tak:

Zapisałam Martyne na jutro na badanie słuchu gdzieś na Bartodziejach, zabiore ja na godzinke, dwie z przedszkola i pojedziemy, bo spać nie mogę a do laryngologa dopiero za miesiąc.

witam wieczornie:))Mój ślubny dzis przyniósł mi kase na maluszki,chyba boi sie że w sądzie to wzystko moze sie skończyć.
Niewiem dlaczego ale boli mnie to,że jest taki obojetny wobec mnie....kurde byliśmy parwie 9 lat razem a tu zero uczucia........ech...życie jest pogmatwane...

Maluszki mi broją jak zwykle,dziś miała iść szczepic młoda ale jak zobaczyłam jak rano padało to odechciało mi sie,jutro pójdę.
Miłego wieczorku zyczę.

Iza nie wyliczaliśmy - tak jakoś wyszło ;)

Dzwoniła pani, że znalazły się klucze - mały wniósł je do sali Moniki i tam gdzieś rzucił - mam ochotę skakać z radości :D : d :d :d d;D D:d;d d;d;d d;d;d;d;D:D

Karcia minie jeszcze sporo czasu zanim zaczniesz podchodzić do męża i waszego rozstania na spokojnie. Teraz rana jest jeszcze zbyt bolesna. Według mnie jesteś super kobitka i twój mąż jest ślepy, ze tego nie widzi i woli inna.

witam wieczornie :0

Madziara,

sto lat dla Agatki ! :-)

ja remont mam jeszcze do poniedziałku, więc narazie nie ma co fotek zamieszczać ;-) jutro wanna ma przyjechać, mam już nr listu przewozowego :tak:więc jutro będę kuriera ścigać hihi

dzisiaj miałam ciężki dzień, mały jeździ do cioci na służbę i latam w kółko po blokach na 4 p bo moi teściowie też na 4 mieszkają :laugh2: dla ciężarówki to spory wysiłek hehe ponadto łażenie po marketach budowlanych za fugą itp też robi swoje :laugh2:

byłam dziś u lekarza, wyniki ok, mała fikała, ale nie chciała dać sprawdzić czy faktycznie nei ma tam siusiaka, bo ciągle bokiem leżała. oczywiście ułożenie poprzeczne i jestem ciekawa czy tak jak mój syn postanowi już w takim zostać :eek: ma jakieś pół kg ta moja fikuśnica :-)

dobra, czas się umyć i do łózia :tak: dobrej nocki

reklama
byłam dziś u lekarza, wyniki ok, mała fikała, ale nie chciała dać sprawdzić czy faktycznie nei ma tam siusiaka, bo ciągle bokiem leżała. oczywiście ułożenie poprzeczne i jestem ciekawa czy tak jak mój syn postanowi już w takim zostać :eek: ma jakieś pół kg ta moja fikuśnica :-)
Kawał kobitki juz z niej, super że wszystko ok, i życze aby sie jednak inaczej niz synuś ułożyła.

jesteś super kobitka i twój mąż jest ślepy, ze tego nie widzi i woli inna.
Dokładnie, poznałam Karolcie i wiem że fajna z niej babeczka.
Dobrze że się klucze znalazły, ufff....

Pogoda dzis istnie barowa, mam nadzieje że jutro bedzie lepiej, jak dzis wracalismy wieczorkiem ze spotkania to strasznie nas zmoczyło i biegnąc do samochodu wpadłam w jakis dołek z wodą i trzeba było wode z buta wylewać ;-)

Karolcia trzymaj się!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry