• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
U mnie było lepiej, jak zamykałam wode w łazience to sąsiadka w kuchni nie miała. Dowiedziałam się o tym przy remoncie jak zakładalismy liczniki na wode to gdyby nie "majster" który juz robił remonty w tych blokach i o tym wiedział to bym miła na swym liczniku sąsiadke :szok:
Super tak remontować swoje nowe gniazdko, mozna zapytać gdzie?
Ja fordonianka z krwi i kości ;-)

gniazdko to już zamieszkujemy ponad 3 lata, ale dopiero teraz robimy łazienkę po swojemu :-) ale ciekawy przypadek z tym licznikiem hehe
witam się ;)

rzadziej jestem na bb, bo inaczej sie nie da... non stop pieluchy i pieluchy... ale i tak jest fajnie... młoda zaczeła miec kolki, więc jest wesoło; a miki nauczył sie pięknie piszczeć, by nie dać jej spac... dom wariatów! :rofl2:

agnes - powodzenia w remoncie! nie przemęczaj sie przy sprzątaniu!

o rany ! zaczynam się bać hehe tego domu wariatów
nie będę się chyba przemęczać, ściągnę posiłki w postaci siostry plus mąż i moja skromna rola i damy radę :tak:

mój syn zrobił nam wczoraj miłą niespodziankę i odpłynął wieczorem na kanapie, niedoczekawszy końca dobranocki ;-) to był spokojny wieczór :rofl2:

Witam sie laseczki :-):-):-)...troszke mmie nie bylo ale czasu brak...totalny zawrot glowy :szok:...teraz w weekend mamy chczciny Mateuszka wiec czeka mnie tydzien zwariowany.....u nas jeszcze troszke noski zakatarzone a tak to oki....Mati maly terrorysta,lezec mu sie nie chce a juz szczegolnie w lozeczku,ciekawy swiata jest ;-) na macie jeszcze troche polezakuje,na lezaczek jeszcze troszke za maly bo jak posiedzi chwile to wyjezdza dolem a jak go zapne to sie boje ze se jajka zgniecie :-D;-)....nocki nadal rewelacja,jedna gora dwie pobudki na cycka i lulu dalej...

Karcia,piekne te zdjatka,super sesyjka,wyszly naprawde suuuuuper :-):-):-) nie ma co Izka ma talent,widac ze kocha to robic,zdjecia mowia same za siebie,piekne :-):tak:;-)....

Pozdrawiam i zycze milego popoludnia......cmoooookaski :-):-):-)

Zrobiłam dzisiaj taka głupotę, że głowa boli. Dałam małemu na chwilę potrzymać klucze od mieszkania, no i teraz nie mam kluczy. Całe zdarzenie miało miejsce w przedszkolu. Mały tak je gdzieś położył, że śladu po nich nie ma. Mam cichą nadzieję, że się jednak znajdą, ale wściekła jestem - tylko nie wiem czy bardziej na siebie czy na niego.

Witam wieczornie...

Karolcia ciesze się ze sie poznałysmy, fajna z Ciebie babeczka i masz cudne pociechy.

Madzia nie zazdroszcze, jestem cykor straszny i pewnie bym od razu zamki zmieniła :zawstydzona/y: Może klucze sie jednak znajdą?
Chodziłam dzis na zwolnionych obrotach, bo cała rodzinka w domku siedziała i ledwo co zdązyłam z tym co zaplanowałam,wymarzłam przy tym jak to ja zmarźlak :-)
Jutro juz normalny dzień bo Martyna do przedszkola a mąz do pracy.
Zapowiadają kilka ciepłych dni w tym tygodniu, co mnie bardzo cieszy.

reklama
Witam wtorkowo...

Pogoda dla mnie na spanie, ale nie mo◙zna sobie na niego pozwolić :-)
Zobaczyłam rano tylko 6 st. ciepła to żal mi było dziecko z domu wyciągać, brrrr.... jak ja kocham upały, a tak ich mało ostatnio.

Karocia jak dziś humorek, mam nadzieje że lepszy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry