• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Karcia,

domyślam się, że to niemiłe słyszeć takie rewelacje... dobrze, że Twoja Rodzina Cię wspiera. A on skoro każe Ci się sądzić to czuję, że będzie bardzo utrudniał życie przy płaceniu alimentów. Gratuluję kociaków :-) co ty zrobisz z sześcioma ? :laugh2:

a my jutro do naszego mieszkania jedziemy,zeby przygotowac kuchnie do remontu, lazienka juz prawie gotowa, tylko musza wanne mi dowiezc ;-) niestety okazało się, ze jeden z moich pomyslow nie wypali w lazience, bo bateria musiala zostac zamontowana w innym miejscu. a wiecie dlaczego ? bo w moim bloku alternatywy 4 jest wspolna sciana lazienki z pokojem, a powinny byc dwie osobne :wściekła/y: teraz skonczy sie na tym, ze zamiast parawanu nawannowego musze zalozyc zaslonkę, co juz nie bedzie tak super wygladalo :crazy: dobrze, ze nie zdazylam zamowic tego parawanu .. uff

reklama
Karcia,

domyślam się, że to niemiłe słyszeć takie rewelacje... dobrze, że Twoja Rodzina Cię wspiera. A on skoro każe Ci się sądzić to czuję, że będzie bardzo utrudniał życie przy płaceniu alimentów. Gratuluję kociaków :-) co ty zrobisz z sześcioma ? :laugh2:

a my jutro do naszego mieszkania jedziemy,zeby przygotowac kuchnie do remontu, lazienka juz prawie gotowa, tylko musza wanne mi dowiezc ;-) niestety okazało się, ze jeden z moich pomyslow nie wypali w lazience, bo bateria musiala zostac zamontowana w innym miejscu. a wiecie dlaczego ? bo w moim bloku alternatywy 4 jest wspolna sciana lazienki z pokojem, a powinny byc dwie osobne :wściekła/y: teraz skonczy sie na tym, ze zamiast parawanu nawannowego musze zalozyc zaslonkę, co juz nie bedzie tak super wygladalo :crazy: dobrze, ze nie zdazylam zamowic tego parawanu .. uff

Zepewne wydam gdzies :-)mnie jedna kotka wystarczy,jak odchowa młode zaraz na sterylke idzie,co mi wiecej niespodzianek niebedzie robiła :-D

Alez macie fajnie z ty mieszkankiem,zazdroszcze.
Ja musze zrobic młodemu remont w pokoiku,co bedzie miał swoj prywatny,a nie dzielony z siostrą :-D

Karci, co za facet! Nie umieCi pomóc, trudno w takiej sytuacji doradzać, musisz być silna i dązyc do najlepszego dla siebie i dzieci!
Jesteś młoda i choc teraz o tym trudno nawet mysleć to będzie dobrze i znajdziesz jeszcze szczęście - tego Ci życzę!!!
Gratulacje dla kotki! Polecam stronke https://www.rosnij-zdrowo.pl/rekrutacja/Kotek.aspx?src=56BC8AFB-EC75-4164-9590-BAD348579E20 mojedziecko ma u cioci malusiego kotka, zarejestrowałysmy sie i kilka dni temu doszła paczka z jedzonkiem, dziecko przeszcześliwe :-)

bo w moim bloku alternatywy 4

U mnie było lepiej, jak zamykałam wode w łazience to sąsiadka w kuchni nie miała. Dowiedziałam się o tym przy remoncie jak zakładalismy liczniki na wode to gdyby nie "majster" który juz robił remonty w tych blokach i o tym wiedział to bym miła na swym liczniku sąsiadke :szok:
Super tak remontować swoje nowe gniazdko, mozna zapytać gdzie?
Ja fordonianka z krwi i kości ;-)

Karcia pokaz zdjęcie kociaków - może w końcu mąż się zdecyduje, bo on niby chce kota ale na chceniu się kończy :)

Te sweterki to dla mojej mamy - ja mam dwie lewe ręce do drutów. :D

witam się ;)

rzadziej jestem na bb, bo inaczej sie nie da... non stop pieluchy i pieluchy... ale i tak jest fajnie... młoda zaczeła miec kolki, więc jest wesoło; a miki nauczył sie pięknie piszczeć, by nie dać jej spac... dom wariatów! :rofl2:

fotolza, świetna ta fotka na wątku fotkowym!!! :tak::tak:

agnes - powodzenia w remoncie! nie przemęczaj sie przy sprzątaniu!

karcia - przykro mi ze Ci sie tak układa!! :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

musze spadac, bo ryczą mi na zmiane!

buziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry