Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i ja się zdecyduję na drugą ciążę, jak będę pewna że będzie cesarka, bo rodzić nie chcę, a decydować się chyba muszę, bo mnie też wiek goni

...sie Tobie nie dziwie ja porody mialam bardzo szybkie i konkretne i juz wiecej rodzic nie bede a nie ukrywam ze chcialabym jeszcze chociaz jedno bobo
;-)
...Hej, mój Ignaszek pojechał z tatusiem do babci i troche mi tęskno... Ale za to ucinam sobie drzemki z Michalinką :-) My jeszcze nie podejmujemy żadnych decyzji odnośnie przedszkola,bo nie wiem gdzie bedziemy mieszkać. Michaline zapisałam do żłobka na błoniu i jest 119 na liście!

Iza, rozumiem cięi ja się zdecyduję na drugą ciążę, jak będę pewna że będzie cesarka, bo rodzić nie chcę, a decydować się chyba muszę, bo mnie też wiek goni
![]()

to dobrze, że zdrowiejecie...u nas powoli do przodu,opuszcza nas powoli to cholerne przeziebienie...a kyszzzz!!!
...ide sie walnac do wyrka bo to juz moja pora na spanko :-);-)...
nie ukrywam ze chcialabym jeszcze chociaz jedno bobo;-)
...
jeszcze jedno bobo powiadasz ? to poczekaj jeszcze troszkę, aż rodzeństwo podrośnie i wtedy będzie mogło się zajmować hihi tak jak moja siostra mną 
byłam jej przepustką do wyjazdów na weekend do przyjaciółki 
mlody troszke marudny,wscieka sie chyba naprawde zeby ida...hej,
czy są tu jakieś babcie ....chyba jeszcze nie,
a czy są tu jakieś Agnieszki......serdeczne życzenia z okazji imienin.
Najadłam się jabłek i paluszków......mmmm.....jak ja lubię ten smak jabłko+paluszki......a teraz zdycham![]()
. Dzięki za życzenia