• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja nie wiem jeszcze do jakiego przedszkola się dostaniemy, będę wiedziała pewnie pod koniec marca po rekrutacji, będę się starała do przedszkola blisko naszego mieszkania i mojej pracy.

A co do buntów, to powiem Wam tylko tyle, że nie narzekajcie tak bardzo, bo jeszcze najgorszy bunt przed wami - bunt okresu dojrzewania :ninja2: Ja już przeszłam/przechodzę to razy trzy i czeka mnie czwarty raz :shocked2:

Dziewczyny ja mam bunt dwulatka, bunt sześciolatka, raczkującą nastolatkę (ale już z humorkami) i Agatkę, która nie musi mieć buntów i tak zawsze z czymś wyskoczy :) Jednym słowem zawsze wesoło - chociaż ja juz czasami mam ochote wyjśc z siebie - zwłaszcza, że ostatnio zrobiłam się trochę nerwowa.

A odnośnie przedszkoli to może założymy osobny watek dotyczący przedszkoli, oprócz podawania stron i nazw mogłybyśmy tam opisywać nasze wrażenia i oceny. Co o tym myślicie?

A odnośnie przedszkoli to może założymy osobny watek dotyczący przedszkoli, oprócz podawania stron i nazw mogłybyśmy tam opisywać nasze wrażenia i oceny. Co o tym myślicie?

Będzie jak szefowa zrobi :tak: zapytalam tak z czystej ciekawosci, a jak bedzie inny wątek to nie wszyscy tam moga dotrzeć, ja pewnie bym nie szybko go znalazła :-p

Z byntem to racja, co roku nic lepiej tylko gorzej i dobrze wiem że lekko nie bedzie dlatego juz sie boje :szok::szok:

Co myslicie na małe spotkanko z pociechami? Kurcze tak Was chciała poznać, ale pewnie zima nic nie wypali :-(

Teraz to chyba ciężko ze spotkaniem, bo śniegu nadal po pachy :-D no ale jak trochę cieplej się zrobi to można by pomyśleć.
No chyba, żeby na jakimś zamkniętym terenie, ale gdzie? Family Park odpada, bo mamy trochę mam z malutkimi dziećmi, a tam to już najlepiej z trochę starszymi się wybrać.
A tak w ogóle szkoda, że nie uda nam się spotkać w tym tygodniu, bo mam tydzień urlopu.

W sobotę wyprawiamy urodziny Młodej, aż mi się nie chce wierzyć, że moje malutkie dziecko kończy już 3 lata :sorry2:

Ostatnia edycja:
Nas sniegi akurat nie wystraszą od spotkania, a na Famili Park po ostatnim wyskoku dziecko ma kare do maja ;-)

Pociechy bardzo szybko nam rosną, moja jeszcze trochę i 6 a dopiero co sie rodziła, hehehe....

Reniferku.... moge odpowiedziec, tylko wstyd że jaka taka stara juz jestem ;-)
Mam w tym roku 40stkę i ani siły ani chęci przechodzic tego porodu jeszcze raz, nie będe opisywać bo nie chce straszyć ;-) ale nawet rzebra mialam zlamane. Ciąża dla odmiany, super okres w mym życiu, zero objawów i cisnienie w końcu w normie,a teraz jak jest 100 to już wysokie.
Martyna sie urodziła jak mailam 34 lata wcześniej poroniłam,a po porodzie wysiadła mi tarczyca i cały czas z nia walcze.... jak Bozia da to bedzie, ale nie planuje i nie "zabispieczam się" hehehe....

reklama
Jestem okrągły rocznik 70' :-)
Martyna nie chciała wyjść, zaklinowała się i tetno jej zanikało, wpadło "tysiąc" ludzi męża mi wyproszono i lekarz skakał mi na brzuszek aby ja wypchnąć, bo jak usłyszałam słowo "kleszcze" to krzyczałam NIE - dziękuje lekarzowi że sie w koncu udało i Martynka zdrowa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry