AgnesBest
Fanka BB :)
JJ,
to ciekawe co piszesz o tym lekarstwie. Będę teraz uważać na to.
ja wyprałam właśnie kolejne rzeczy dla małej, te co ostatnio kupiłam. Zamówiłam też dzisiaj wreszcie kosz wiklinowy
MY-SWEET-BABY wiklinowe lozeczko kosz TANIA WYS (891197114) - Aukcje internetowe Allegro
bo za chwilę się okaże, że dziecko nie będzie miało gdzie spać, gdyby chciało wcześniej się wydostać.
to ciekawe co piszesz o tym lekarstwie. Będę teraz uważać na to.
ja wyprałam właśnie kolejne rzeczy dla małej, te co ostatnio kupiłam. Zamówiłam też dzisiaj wreszcie kosz wiklinowy

MY-SWEET-BABY wiklinowe lozeczko kosz TANIA WYS (891197114) - Aukcje internetowe Allegro
bo za chwilę się okaże, że dziecko nie będzie miało gdzie spać, gdyby chciało wcześniej się wydostać.

nie daje mu tego g....tyle co ja sie nachodzilam do lekarza z Wiki to zaden,doslownie zaden lekarz mi nigdy nie wspomnial ze takie a nie inne syropy podaje sie do 16-stej,ja czegos takiego nigdy z ust lekarza nie uslyszalam i teraz bylo tak samo,zapisala mlodemu swinstwo i nie potrzebnie sie dziecko meczy i ja nerwowa....ale co do tego podawania do 16-stej to wlasnie kiedys wyczytalam w necie i teraz kazdy syrop tak podaje....
...