Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
...
a jak połknę skalpel to sobie otworzy przez cc od środka ?
ja dziś miałam dwa małe skurczy(byczki) jak byliśmy na zabiegach. takie króciutkie. Z Igim tak nie miałam. Powiedziałam do męża, że jak tak dalej pójdzie to chyba jeszcze w styczniu się rozdwoję. Niestety to, że teraz mam te bolesne przepowiadające tylko bardziej mnie przeraża 
to mówicie, że czterykilówki bobaski to pestka, same wychodzą ?a jak połknę skalpel to sobie otworzy przez cc od środka ?
ja dziś miałam dwa małe skurczy(byczki) jak byliśmy na zabiegach. takie króciutkie. Z Igim tak nie miałam. Powiedziałam do męża, że jak tak dalej pójdzie to chyba jeszcze w styczniu się rozdwoję. Niestety to, że teraz mam te bolesne przepowiadające tylko bardziej mnie przeraża
![]()
, moja Weronika 4100 ważyła, ja to sie modlę,żeby synuś tylko dużo cięzszy nie był
.
.....aaa i wit. C w duzych ilościach......u nas pomaga.
......bo nie wiem jak Wam ale nam Pani konował nie powiedziała, żeby do 16 podawać bo to wzmaga spływanie i jest wykrztuśne....masakra.....A jak 6 miesieczny ma gile połykac i odkaszliwać jak prawie cały czas lezy a nie chodzi w pionie
A dodatkowo gdzieś czytałam , że tego można uzywać tylko 2 razy do roku ze względu na substancję w nim zawartą ale nie pamietam dokładnie bo mnie juz to nie dotyczyło bo od razu mówię w przychodni NIE !! I widać da się choroać i zdrowieć bez tego.
) jest pan rzeźnik co hoduje wsoje zwierzaki i sam robi wyroby i ma sklep z nimi więc cały swiniak nie byłby problemem
zapytam w pracy może ktoś ma na niego namiary.