czar_dzieci
Początkująca w BB
Iza, najważniejsze, ze Ty jesteś przekonana o słuszności swojej decyzji w sprawie córki... Co do przystosowania szkół, do edukacji sześciolatków, zgadzam się, tak samo jak w kwestii przygotowania placówek do edukacji dzieci starszych... bo nawet siedmio i ośmiolatki powinny przede wszystkim uczyć się w zupełnie innych warunkach.
Także argument niezbyt mocny, acz słuszny.
Zła polityka... Państwo chce młodego i wykształconego społeczeństwa, a warunki ku temu bardzo słabe...
Wśród naszych przedszkolaków rozmowy o przebraniach trwają już od początku roku, a bal za dwa tygodnie dopiero...
Dziewczynki tradycyjnie wybierają stroje księżniczek, a nasz chłopiec- rodzynek chce być duchem
Także argument niezbyt mocny, acz słuszny.
Zła polityka... Państwo chce młodego i wykształconego społeczeństwa, a warunki ku temu bardzo słabe...
Wśród naszych przedszkolaków rozmowy o przebraniach trwają już od początku roku, a bal za dwa tygodnie dopiero...
Dziewczynki tradycyjnie wybierają stroje księżniczek, a nasz chłopiec- rodzynek chce być duchem
my jednak z młodym nie będziemy się wychylać za drzwi, wystarczy nam poranny kontakt z mrozikiem. Ja troszkę dziś nie dospałam, bo o 3 Igor się wybudził, nawet zgodził się zrobić siku na nocnik, ale potem znów marudził i w końcu przyszedł do mnie do łózka. Zasnał po 30 sek, a ja już niestety nie mogłam, mała zaczeła się wiercić, jakoś zgłodniałam i w końcu o 4:20 jadłam pierwsze śniadanie
zaścieliłam łóżka synusia i poszłam się położyc. A po chwili już budzik dzwonił :-( teraz mnie oczy pieką i nie wiem jak dotrwam do powrotu męża...
i na czczo z domciu wyjechać. nie mogę się doczekac do spotkania z Pati. no i jak jest ułożona, czy powieli braciszka i ustawiła się dupskiem w dół ? 

juz mi brak pomyslu a mlody pluje,krztusi sie ,wyje,wyrywa...a na koncu wymiotuje
...