Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
też bym sobie pogrzebała w ziemino i jeszcze można coś zdrowego dzieciaczkom wyhodować
i poopalać się i grilla zrobić
![]()
,zwarjowac mozna
,jedno i drugie zasmarkane na maxa,Matt spał poł nocy na stojaco w moich ramionach,ciezka nocka byla teraz bidulek odsypia
...Wika tez chrapala,sapala,bezdechy miala,dobrze ze slubny spal cicho bo pewnie by mu sie dostalo ;-)...
,nie wiem kiedy sie doczekam...
.

, a jeszcze jak byłam w ciąży i mówilam jej ,że mi bedzie pomagac jak Borys zrobi qpke, to było jedno wielkie "fuuuuuuuj", a teraz pierwsza leci
. Synek maly ssaczek, przez m-c przybral ponad 1600g, niestety mamy małe problemy brzuszkowe i roznie bywa, nie sa to jakies straszne kolki (Weronika takie miała), no ale podaje GRIPE WATER i jakos troszke lepiej. Poza tym w dzien na razie je i spi, a w nocy budzi się na jedzonko co 2-3 godz.
:-)