Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Syla i własnie o to chodzi by pokochac swoje ciałko w ciąży. Ja jakoś tak nie widze wtym nic ładnego( no brzuszek jest fajny) ale nogi i pupa cała w celulicie, wstrętne to.
widzisz brzuszek masz śliczny a zawartośc jeszcze ślicznejsza i najważniejsza na świecie:-) 
Lepiej ze cellulit niz rozstepy ..Syla i własnie o to chodzi by pokochac swoje ciałko w ciąży. Ja jakoś tak nie widze wtym nic ładnego( no brzuszek jest fajny) ale nogi i pupa cała w celulicie, wstrętne to.
Z cellulitem mozna wygrac! ;-)trzeba dostrzegac to co jest w nas pięknewidzisz brzuszek masz śliczny a zawartośc jeszcze ślicznejsza i najważniejsza na świecie:-)
w życiu są gorsze problemy niż celulit czy rozstępy więc musimy docenic ze Bozia dała nam to co nosimy pod serduszkiem
pewnie tysiące kobiet chciałoby byc na naszym miejscu.........

Lepiej ze cellulit niz rozstepy ..Z cellulitem mozna wygrac! ;-)
ostatnio oprócz piersi zauważyłam też rozstępy na udach ... na szczęście nie mam nic na brzuchu.
normalnie moge go złapac i pofalowaś sobie ta skóre nawet teraz ja widać.Rozstepy i celulit moge miec ale szkoda mi tego ze nie mam płaskiego brzucha bez nadmiaru skóry