M
MamaNieznośnicy
Gość
FascynująceUwaga-odezwal sie z zapytaniem jak tam czy zmienilam prace![]()
Może po prostu nie odpisuj
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
FascynująceUwaga-odezwal sie z zapytaniem jak tam czy zmienilam prace![]()
Czy ty naprawdę nie widzisz, że jesteś sposobem na nudę dla tego człowieka? Czy naprawdę nie możesz mieć na tyle szacunku do obecnego partnera i samej siebie, żeby go zablokować? Jeśli cię nie obchodzi, co tutaj piszemy, to po co założyłaś ten wątek? Czy twój partner wie, że piszesz z byłym i żywisz do niego uczucia?Uwaga-odezwal sie z zapytaniem jak tam czy zmienilam prace![]()
Myślę, że jakikolwiek partner jakby wiedział o czymś takim to raczej był by już byłym partneremCzy ty naprawdę nie widzisz, że jesteś sposobem na nudę dla tego człowieka? Czy naprawdę nie możesz mieć na tyle szacunku do obecnego partnera i samej siebie, żeby go zablokować? Jeśli cię nie obchodzi, co tutaj piszemy, to po co założyłaś ten wątek? Czy twój partner wie, że piszesz z byłym i żywisz do niego uczucia?
Dokładnie!Myślę, że jakikolwiek partner jakby wiedział o czymś takim to raczej był by już byłym partneremja bym nie tolerowała jakby mój facet pisał ze swoją byłą i miał nadzieję, że do siebie wrócą
![]()
Nie odpiszesz, ale mam nadzieję, że także zablokujesz? Nie traktuj swojego faceta jak opcję zapasową i sama nie daj jej z siebie zrobić, serio.nie odpisze mu, nie bede dla niego rozrywka![]()