reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

BYTOM klinika ginekologiczno-poloznicza

reklama
historia smutna ale chyba nie ma szpistali bez takich przykrych i bolesnych wpadek. W sumie jest tak ze ile pacjetek tyle opnii o lekarzach i szpitalach

Witam:-)
mam parę pytanek na temat szpitalu w świętochłowicach,mam 2 tygodnie do porodu i chcę rodzić na świonach ,proszę o kilka zdań i porad na temat szpitala .Będę rodziła po raz drugi i niechce sie rozczarować na porodówce tak jak przy synu,bo rodziłam w Mikołowie i jestem niezadowolona.Co trzeba zabrać do maleństwa, pozdrawiam.;-)

Dla malenstwa tylko kosemtyki i pieluszki dzieci sa ubierane w szpitalne ubranka, bo sa tez kapane przez polozne.

Pokoje sa 3 osobowe z lazienka, obsluga mila tzw slaskie dziolchy

Sala porodowa wyposazona w worki do masazu niestety za przepierzeniem sa dwa stanowiska wiec jesli bedziesz miala wybor a najczesciej tak jest to wybierz miejsce nieprzechodnie, jest wanna w ktorej mozesz lagodzic skurcze ja nie zdazylam z niej skorzystac, wiec nie moge Ci powiedziec jak jest. Problem jest z jedzeniem bo dieteta raczej nie dla karmiacych ale z tego co wiem to wszedzie tak jest

racja duzo brac nie trzeba, dla dzidzi tylko krem F18 (jest w aptece) ale mysle ze inny tez moze byc, pieluszki, mozesz mu wziac czapeczke i rekawiczki niedrapki (choc nie koniecznie) :-) jesli bedzie Ci ktos towrzyszyl przy porodzie, niech wezmie sobie ubranie na zmiane i jakies papcie ;-) co do wanny to ja korzystalam ale mi nie pomogla za wiele bo mialam bole krzyzowe masakryczne i neistety nic przy nich nie pomagalo :-) polozne sa wspaniale procz jednej ;-)

jak masz jeszcze jakies pytania to pisz :-)

Witam wszystkie przyszłe i obecne mamy :)
Po raz pierwszy korzystam z forum.Chciałam się dowiedzieć coś o szkole rodzenia w Świętochłowicach-czy można na ćwiczenia chodzić z mężem? Wiem,że na część teoretyczną tak ale nie wiem co z ćwiczeniami.
Pozdrawiam wszystkich cieplutko.

reklama
Dzięki za odpowiedź.Właśnie wybieram się do szkoły przy szpitalu bo słyszałam same dobre opinie o niej, jak i o samym szpitalu.Nie mam tam lekarza prowadzącego ale słyszałam ,że to nie przeszkadza.Nie wiem tylko czy 29 tydzień to nie za późno na szkołę rodzenia,ale wcześniej nie dałam rady.

Do góry