reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

BYTOM klinika ginekologiczno-poloznicza

Liptonka nie mam pojecia gdzie przyjmuje w Swietochlowicach, ale w Zabrzu przyjmuje na ul. Dubiela, zaraz na poczatku jadac od Wolnosci. Kolezanka ma numer telefonu do rejestracji do niego, jak bede pamietac to poprosze o niego i dam Ci znac na priva. Chyba, ze moze ktoras z dziewczyn go ma to moze Ci poda, wtedy mozesz sie dowiedziec gdzie w Swietochlowicach przyjmuje, bo ten telefon odbiera jego zona. :tak:

reklama
cWielkie Dzięki!!Fajnie by było, bo wtedy faktycznie mogłabym się dowiedzieć, czy przyjmuję w Świętochłowicach, i już bym miała sprawę kroczek do przodu!!Będę czekać na info, bardzo dziękuję za zainteresowanie i mam nadzieję, że nie zapomnisz...;-) Pozdrawiam:-) :-D

Liptonka - dr Pabian w Świętochłowicach przyjmuje na Katowckiej w Proradni Medycyny Rodzinnej ale prywatnie, we wtorki i w czwartki od 18tej chyba - bierze 60 zł za wizyte i uważam, że warto dać. podaje Ci nr telefonu w razie czego 7701415 (albo na odwrót 1514:-) ) podobno gdzieś jeszcze w świętochłowicach przyjmuje z kasy ale nie wiem gdzie niestety ja do niego chodze na Katowcką.

Pozdrawiam i Życzę wszystkim Wesołych Świąt

Dziękuje Ci Renik!!Zadzwonię i umówię się tam, bo przez święta darowałam sobie medyczne sprawy, ale od nowego roku już nie ma się nad czym zastanawiać. Jestem bardzo wdzięczna za pomoc.:tak: :-)

a no witam witam :-) polecam ten szpital, sama bede tam rodzic a wczoraj wrocilam dod omku po 2 tygodniowym lezakowaniu na oddziale polozniczym :-) polozne super, lekarze tez :-)

A czy zna ktoś Dr Żubrowską-Mazur z tego szpitala?Jaka ona jest?A tak ogolnie mowiac to jaki lekarz według Was jest tam najlepszy?

tak poznalam ta pania doktor ale nie mialam z nia wiele do czynienia :-) wydala mi sie mila :-) moim zdaniem najlepszy jest oczywiscie ordynator hehe, polubilam takze pana doktora z dluzszymi wlosami (nie bede podawac nazwisk :-) ), jest jeszcze 2 panow lekarzy, wydaja sie byc mniej sympatyczni ale to tylko takie pierwsze wrazenie heheh :-)

reklama
;-) Jeden z tych mniej sympatycznych robił mi USG.Dzieki Bogu robi tylko takie wrazenie,jest bardzo dokładny i miły:tak:

Do góry