reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

BYTOM klinika ginekologiczno-poloznicza

reklama
Hej dziewczyny :tak: Ja również słyszałam same pozytywne opinie o tym szpitalu, a jest to moja I ciaża i chciałabym własnie rodzic w świętochłowicach. Tylko mam do Was pytanie, czy dr Horzelska, albo jakiś inny dobry i polecany przez was lekarz przyjmuje z NFZ w jakieś porzychodni?? Prosze, poradzcie mi cos na ten temat :zawstydzona/y:

Hej dziewczyny :tak: Ja również słyszałam same pozytywne opinie o tym szpitalu, a jest to moja I ciaża i chciałabym własnie rodzic w świętochłowicach. Tylko mam do Was pytanie, czy dr Horzelska, albo jakiś inny dobry i polecany przez was lekarz przyjmuje z NFZ w jakieś porzychodni?? Prosze, poradzcie mi cos na ten temat :zawstydzona/y:[/QUO

Z tego co wiem to Pabian przyjmuje tylko prywatnie a o innych nie wiem.

Kurcze, dziewczyny naprawdę nie miałyście do czynienia z lekarzami z tamtego szpitala :( gdzieś tu czytałam, że nawet jak sie nie ma stamtąd lekarza prowadzącego to i tak przyjmują do porodu. Naprawdę??? Boje się troche, a chciałabym tam rodzić :)

Kurcze, dziewczyny naprawdę nie miałyście do czynienia z lekarzami z tamtego szpitala :( gdzieś tu czytałam, że nawet jak sie nie ma stamtąd lekarza prowadzącego to i tak przyjmują do porodu. Naprawdę??? Boje się troche, a chciałabym tam rodzić :)

Dr Limanowska - Brachaczek przyjmuje w Chorzowie Batorym na ul. Granicznej. Przychodnia Medicor. Może nie ma sprzętu USG najwyższych lotów, ale jednak ma na miejscu. Jest bardzo miła i odpowie na każde pytanie no i przyjmuje z NFZ. Pracuje w szpitalu w Świętochłowicach.

Natomiast doktor Horzelska przyjmuje prywaynie na Ul. Kubiny w Świętochłowicach. Też bardzo fajna kobitka bo chodziłam do niej kilka lat temu jak jeszcze przyjmowała w przychodni z NFZ.

w tej chwili jestem pacjentką dr Limanowskiej. Nie płace na wizyty a to ważne, bo ze względu na moją krótką szyjkę mam wizyty co dwa tygodnia. Prywatnie bym zbankrutowała ;)

Kilku lekarzy z tego szpitala przyjmuje w przychodni na Piaśnikach... dokladnie nie pamietam kto:-) ale jak to w państwówce z reguły bywa, długo czeka sie na wizyte, dlatego ja wylądowałam na kubiny u Horzelskiej. 50 zl na miesiac i usg na zyczenie gratis to nie majątek, a jestem barzo zadowolona:tak:

Dobra babeczki starsznie Wam dziękuje za wiadomości - to podajcie jeszcze gdzie można tych lekarzy znaleśc i jakis godziny przyjec albo numer - trzeba sie w końcu wziąsc do rooty nie ....:p

Dobra babeczki starsznie Wam dziękuje za wiadomości - to podajcie jeszcze gdzie można tych lekarzy znaleśc i jakis godziny przyjec albo numer - trzeba sie w końcu wziąsc do rooty nie ....:p

Horzelska przyjmuje w swietochłowicach na kubiy chyba nr 3:-p we wtorki i czwartki od 16 i przychodzi sie i czeka w kolejce - to jest jedyna wada:zawstydzona/y:ja zawsze szłam ok 15:15 , babka przychodziła juz ok 15:30 i bardzo czesto byłam 1-sza:-p

reklama
Dziewczyny słyszałam pogłoski, że Szpital w Świętochłowicach nie przyjmuje pacjentek. Jest kryzys między lekarzami a dyrekcją. Położnictwo i ginekologia nie ma ordynatora i póki co nie przyjmują pacjentek, a z końcem października dla 5 lekarzy z tego oddziału kończy się okres wypowiedzenia.
Więc... hmm zaczynam się rozglądać za innym szpitalem :(

Do góry