reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chcę mieć dziecko...

Zosiek bardzo mi przykro z powodu przyjaciela, rozumiem twoje przemyslenia egzystencjalne...i mam nadzieje ze sie na mnie nie zdenerwujesz...ale mysle ze twoje myslenie poszlo troche w zlym kierunku - odnosnie tego zdania "bo nie wiadomo kiedy mi go/ja bog odbierze..". Roznie w zyciu bywa i naprawde nie powinno sie wychodzic z zalozenia ze cos sie zlego stanie mojemu dziecku, bo tak to zaczniesz trzymac swoje dziecko pod kloszem, a jak bedziesz miala swoje malenstwo to wiesz mi ze nie bedziesz chciala kazdej chwili z nim spedzac bo najnormalniej w swiecie bedziesz zmeczona, bedziesz miala dosc i bedziesz myslala zeby gdzies na chwile uciec, pobyc samej - bez dziecka. To ze twoja mama by sie zajmowala w trakcie zajec twoim malenstwem to nie oznaczaloby ze stracisz cenne chwile......nie ma co sie zamykac w takim kregu zlych mysli.

reklama
Zosiek88 ja rozumiem Twoj żal i Twoje nastawienie w tym momencie ale nie powinnaś tak myśleć, że jeśli Cie nie będzie na chwilke przy maleństwie to stracisz cenne chwile bo jeśli tak będziesz myśleć to zrobisz krzywde sobie i dziecku jeśli go będziesz tak trzymać przy sobie ciągle. Nie wiem czy sie zdenerwujesz czy nie ale takie jest moje zdanie i z tego co zauważyłam to dziewczyny też tak myślą ale zrobisz jak będziesz uważać. Naprawde bardzo Ci współczuje straty przyjaciela ale nie można od razu myśleć, że coś złego może sie stać. To jest tylko i wyłacznie moje podejście.
Ja również chciałabym mieć dzidziusia do 25 roku życia, a jeśli pojawi się wcześniej to się strasznie będę cieszyć i będę szczęśliwa:-)
Pozdrawiam Was gorąco

Canella my również stusujemy tą metode czyli storunek przerywany. Ale u nas nie było jeszcze nigdy stosunku pełnego (do końca) także ja nie mam za bardzo nadziei takich wielkich jak Ty:-( Czyli Cannella Twój ukochany się przełamał i kończy w środku i jednak chce już dzidziusia?:-) Bardzo się cieszę i trzymam za Ciebie kciuki żeby @ się nie pojawiła i na teście żebyś zobaczyła 2 kreseczki:)
Daj znać :*

canella no szanse sa :)

patrycja a twojemu nie przeszkadzaja te ciagle przerywane? co to za przyjemnosc? hehe to tak ze 2 tyg po okresie zmobilizuj swojego do gry, ty na gorze to moze cie nie zrzuci jak bedzie konczyl i sie uda hehe ;D

pod tym wzgledem to z moim nie mialam problemu...i nigdy bym nie miala...za to teraz mam bo jeszcze sie nei wybralam do lekarki po jakas metode anty a moj maz mi pow ze dopoki sie nie zabezpiecze to 0 seksu...no chyba ze bez niczego..ale na to to ja sie nie zgadzam hehe 2 dzieci mi narazie wystarczy :D

dziewczyny:) macie racje co piszecie o dziecku,ale póki co nie umiem się jakoś przełamać i poradzić sobie z ta sytuacją.. a co do planowanej wpadki:) lepiej nie róbcie tego, bo reakcja faceta na taką wiadomością może nie okazać się taka jaką byście sobie wymarzyły:)

reklama
Do góry