Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witam dziewczyny
Tam dziś sobie na Was wpadłam i podczytuje, bo właśnie spóźnia mi się miesiączka. Mam 20 lat, mój partner 23. Mieszkamy razem, w prawie swoim mieszkanku ale sami. Ja studiuje zaocznie i pracuje on pracuje. Niby idealna sytuacja ale gdyby jednak się okazało że jestem w ciąży to miałabym obawy choćby dlatego że umowa kończy mi się w czerwcu i pewnie by mu nie przedłużyli i zostalibyśmy z jedną i to nie za wysoką wypłatą.
Mam straszny instynkt macierzyński i gdzieś tam w środku bardzo chciałabym dziecko, ale rozum podpowiada co innego. Skończyć studia, mieć stałą pracę......tak to teraz niestety jest![]()
Nie uważamy Cie za wyrodna matkę
matosia czy nie ma szans żeby dzieciątko zostawic z babcią? Żebyś Ty mogła pójśc do fryzjera, na zakupy, do koleżanki na pogaduchy? żebyś mogła zrobic coś dla siebie? Rodzice powinni jednak troche pomóc odciążając Cie tym samym... Dziwne, że nigdzie nie wychodzisz ...
Ja mam wspaniałą rodzinę i wiem, że by mi bardzo pomagali. Tak samo moja jak i mojego chłopaka![]()