reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

eee no to bajeruj go laska! jak fajny :D ci wspolokatorzy to studenci? bo jak cos (na wakacje wyjada) to ja w wakacje wpadne do Ciebie w odwiedziny, duze meiszkanie masz to sie zmiescimi hehehehe ;D

reklama
studenci studenci:) no oni chcą mieszkać do końca września lub dłużej:) powiedziałam mojemu o tym fajnym koledze (tzn powiedziałam,że Jacek mi pomoże telewizor przenieść do mojego pokoju i szafę z mi złożyli:p ) to nawet sobie nie wyobrażacie jak się zdenerwował!:p

chcialabym zobaczyc jego mine! a niech ma, nie docenial, zachowywal sie jak gowniarz to teraz ma! nie on jeden po swiecie chodzi.... :)
ja to chyba pojde wykorzystac meza...napilam sie troche (3 lampki) szampana to w ogole mi sie wlaczylo ;P

idz idz:p dobrze Ci zrobi:) mój zawsze wiedział kiedy mam owulację, bo zawsze wtedy zakładałam jakiś sexy gorsecik, pończoszki, pas do pończoch i takie tam inne bajery:D

Zosiek bo kobieta jak ma owulacje to zawsze ma najwieksza chcice...tak juz natura nas stworzyla prokreacyjnie ;P
chwile jeszcze zaczekam..niech film sie skonczy :D

No....Witam Panie w ten hhmmm srednio ladny dzien :)

spac mi sie oczywiscie chce...gdybym tak do 8 chociaz mogla pospac... :|

dzisiaj mam 4 rocznice slubu :D

No to życzę Wam wszystkiego najlepszego ;*
Ja idę się szykowac, bo zaraz uciekam do miasta w poszukiwaniu pracy :(

Kinguś to wszystkiego najlepszego dla Was :*:* duuużo szczęścia i miłości !! :*:*

ja dzisiaj czuje się już dobrze (na szczęście), a co do owulki no Ty Kinga jaki masz śluz?? bo ja to zawsze taki gęsty a Ty napisałaś, że wodnisty :D i tak mnie to zastanowiło hehe

patrycja noo wiesz to dzialaj :p poznaj wspollokatorw a pozniej kolege :p fajnie ze juz nie siedzisz sama w domku tylko ktos obok jest :)

kinga oooo rany! wszystkiego naj naj naj!!!macie jakies plany na dzisiejszy dzien?

ech no nic ja chyba dzownie do tej ginekoloszki mojej :) pojde pogasdam niech mi cos doradzi

reklama
dziekuje dziewczynki! uszczegolniajac to mam 3 i 4 rocznice slubu hehe 4 cywilnego i 3 koscielnego..a tak wykombinowalam zeby obydwa sluby odbyly sie w ten sam dzien :D

matosia niestety maz dzisiaj calyyy dzien w pracy a po pracy jeszcze musi cos zalatwic wiec nici...poza tym nie mam co z dziecmi zrobic wiec lipa...wczoraj za to mezus kupil szampana...i bardzooo udany wieczor byl ;P uwielbiam swojego mezusia hihihi
mi wlasnie ginekolozka zaproponowala mirene... :) a po igorze mialam tez wkladke ale zwykla miedziana - i nigdy wiecej tego cholerstwa nie chce! brrrr....

patrycja chodzi o to ze jak jest gesty sluz to wtedy nici z zaplodnienia bo plemniki nie maja szans sie przedostac dalej (po to on wlasnie gestnieje, zeby zrobic zapore przed intruzami ;D )...a jak jest wodnisty to maja ulatwienie w tym temacie :)

Ostatnia edycja:
Do góry