reklama
Anastazzja
Fanka BB :)
studenci studenci
no oni chcą mieszkać do końca września lub dłużej
powiedziałam mojemu o tym fajnym koledze (tzn powiedziałam,że Jacek mi pomoże telewizor przenieść do mojego pokoju i szafę z mi złożyli
) to nawet sobie nie wyobrażacie jak się zdenerwował!
chcialabym zobaczyc jego mine! a niech ma, nie docenial, zachowywal sie jak gowniarz to teraz ma! nie on jeden po swiecie chodzi.... 
ja to chyba pojde wykorzystac meza...napilam sie troche (3 lampki) szampana to w ogole mi sie wlaczylo ;P
ja to chyba pojde wykorzystac meza...napilam sie troche (3 lampki) szampana to w ogole mi sie wlaczylo ;P
Anastazzja
idz idz
dobrze Ci zrobi
mój zawsze wiedział kiedy mam owulację, bo zawsze wtedy zakładałam jakiś sexy gorsecik, pończoszki, pas do pończoch i takie tam inne bajery
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Kinguś to wszystkiego najlepszego dla Was :*:* duuużo szczęścia i miłości !! :*:*
ja dzisiaj czuje się już dobrze (na szczęście), a co do owulki no Ty Kinga jaki masz śluz?? bo ja to zawsze taki gęsty a Ty napisałaś, że wodnisty
i tak mnie to zastanowiło hehe
ja dzisiaj czuje się już dobrze (na szczęście), a co do owulki no Ty Kinga jaki masz śluz?? bo ja to zawsze taki gęsty a Ty napisałaś, że wodnisty
matosia
patrycja noo wiesz to dzialaj
poznaj wspollokatorw a pozniej kolege
fajnie ze juz nie siedzisz sama w domku tylko ktos obok jest 
kinga oooo rany! wszystkiego naj naj naj!!!macie jakies plany na dzisiejszy dzien?
ech no nic ja chyba dzownie do tej ginekoloszki mojej
pojde pogasdam niech mi cos doradzi
kinga oooo rany! wszystkiego naj naj naj!!!macie jakies plany na dzisiejszy dzien?
ech no nic ja chyba dzownie do tej ginekoloszki mojej
reklama
dziekuje dziewczynki! uszczegolniajac to mam 3 i 4 rocznice slubu hehe 4 cywilnego i 3 koscielnego..a tak wykombinowalam zeby obydwa sluby odbyly sie w ten sam dzien 
matosia niestety maz dzisiaj calyyy dzien w pracy a po pracy jeszcze musi cos zalatwic wiec nici...poza tym nie mam co z dziecmi zrobic wiec lipa...wczoraj za to mezus kupil szampana...i bardzooo udany wieczor byl ;P uwielbiam swojego mezusia hihihi
mi wlasnie ginekolozka zaproponowala mirene...
a po igorze mialam tez wkladke ale zwykla miedziana - i nigdy wiecej tego cholerstwa nie chce! brrrr....
patrycja chodzi o to ze jak jest gesty sluz to wtedy nici z zaplodnienia bo plemniki nie maja szans sie przedostac dalej (po to on wlasnie gestnieje, zeby zrobic zapore przed intruzami ;D )...a jak jest wodnisty to maja ulatwienie w tym temacie
matosia niestety maz dzisiaj calyyy dzien w pracy a po pracy jeszcze musi cos zalatwic wiec nici...poza tym nie mam co z dziecmi zrobic wiec lipa...wczoraj za to mezus kupil szampana...i bardzooo udany wieczor byl ;P uwielbiam swojego mezusia hihihi
mi wlasnie ginekolozka zaproponowala mirene...
patrycja chodzi o to ze jak jest gesty sluz to wtedy nici z zaplodnienia bo plemniki nie maja szans sie przedostac dalej (po to on wlasnie gestnieje, zeby zrobic zapore przed intruzami ;D )...a jak jest wodnisty to maja ulatwienie w tym temacie
Ostatnia edycja:
Podziel się: