reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

patrycja doczekasz i Ty napewno :)

matosia zbieraj sily bo z kazdym tygodniem bedzie ci coraz trudniej z tym wszystkim..naprawde ulga dopiero jest po wszystkim...bo co z tego ze masz wszystko przygotowane jak pozniej zaczyna sie akcja typu, czy wszystko sie uda tak jak zaplanowalam? wiec na weselu czlowiek zaczyna dopiero opadac z nerwow, emocji i stresu...chyba ze na weselu cos idzie nie tak heheh czego Ci nei zycze!

mi to akurat Igor ciezko sie rozchorowal na zapalenie krtani wiec ja wesele w 90% spedzilam w domu z Igorem, bo nie mogl spac...nie mogl jesc, gardlo zawalone, ciezko mu bylo oddychac.... :(

reklama
sie rozpisalyscie:)

Kinga gratuluje:)
i wspolczuje ze nie moglas byc na swoim weselu to jedyny taki dzien a tu maly sie rochorowal:(

Matosia miejmy nadzieje ze przyjda a napewno przyjda takie jakie byc powinny:)

a ja chcialam sie was poradzic poniewaz od wczoraj mam taki duzy okres ze normalnie to szok nigdy takiego duzego nie mialam nie nadarzam nad zmiana podpasek i jeszcze zostaja takie duze jakby krzepy z krwi i nie wiem co sie stalo dlaczego jest go tak duzo odczuwam ubytek krwi w organizmie bo tak salbo mi jest powinnam sie martwic czy nie?

Mi też cieplutko na serduchu jak tak czytam przygotowania Matosi :) Stres stresem, ale efekt końcowy bezcenny :)

Ahh chciałabym też zostac panna młodą, tylko szybciej, niż jest to planowane. Chciałabym wziąc ślub ot tak, po prostu, żeby poczuc sie zoną i w ogóle :) Po prostu kocham mojego wariata i jestem przekonana, że to TEN JEDYNY WŁAŚCIWY :) Chciałabym to przypieczętowac i cieszyc się co roku rocznicą :) Ahh marzenia ... :D

cannella powiem ci ze mi dluuugo bylo dziwnie jak mowiono o mnie "zona" hehe :) zobaczysz szybko czas minie i bedziesz slincza panna mloda i zona swojego meza ;D
no ale fakt nie moglam sie doczekac az bede nosic sliczna zlota obraczke :D a teraz...uuu juz nie pamietam kiedy ja mialam na palcu..lezy w szafce :)

cornelka hmmm kiedys na forum jedna dziewczyna napisala ze kiedys jej sie trafil taki okres jakiego nigdy w zyciu nie miala, ze lalo sie z niej jak z wodospadu...a pozniej sie okazalo ze jest w ciazy...ale to wiesz...rozne sa przypadki :)

matosia ja to bylam na poczatku wesela - pierwszy taniec itd...pozniej wpadlam na chwilke i pozniej na oczepiny, chwile posiedzialam i juz poszlam do domu spac... :) mezus balowal dwa dni, z czego ja bylam niesamowicie niezadowolona i wkurzona...wiec zostawilam go i pojechalam z Igorem do domu...on dojechal na drugi dzien... heh :) ogolnie to wesele nie wspominam zbyt dobrze hehe :) to jest temat tabu u mnie w domu ;P

Ostatnia edycja:
Kinga tez slyszalam czy tam czytalam ze taki duzy okres miala a potem ze w ciazy bylo ale ja czytalam ze jeden dzien to trwalo a u mnie juz drugi:| w sumie moj mezczyzna tez mi powiedzial ze moze w ciazy jestem ale nie to nie to to cos innego musi byc zobaczymy co bedzie jutro

nie dziwie Ci sie bo to taki dzien wyjatkowy a Ciebie tam nie bylo a z mama nie chcial zostac?

czemu to sie obraczki nie nosi?:p

[ame="http://video.google.pl/videoplay?docid=2339388017136294517&q=ODISSEA+della+VITA&total=7&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0"]Odissea della vita_ documentario -[/ame]
Cos niesamowitego ... Oglądałam jak zahipnotyzowana :D
Znalazłam przypadkiem na forum.

Ostatnia edycja:
kinga no nie zazdroszcze takich przebojow na wlasnym weselu, mam nadzieje ze unas bedzie ok wszystko, a puki co koszmar mam z malej jedzeniem dzis to normalnie mi taki koncert przy obiadku dala ze myslalm ze eksploduje ze zlosci grrr czasami chcialabym zeby byla takim maluszkiem- noworodkiem hehe przynajmniej by nie strzelala fochow i sie nei bunotowala, takie malenstwo to jest grzeczne, a taki szkrab jak toska to juz niezle moze odpyskowac. a czemu to obraczki sie nei nosi? ja narazie jeszcze nie zdjelam ani razu :p

Canella hehe cieszez sie chociaz komus moj slub nie kojarzy sie negatywnie :p bo teraz to tyle klopotow ze z checia bym gdzies uciekla, hmm na karaiby np. :p a co do ilmu hmm powiem ci ze nic nie rozumiem :)

a po tych zaproszeniach to dopeiro teraz mi cisnienie zeszlo... dzisiaj pierwszy redsik bedzie wypity :p ach juz nie moge doczekac sie wieczora, a na obiad truskawki ze smietana i makaronem :p mmm jednak to ulga niekarmic juz piersia :p

reklama
Do góry