• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Kinga wiesz co Igor się napewno rozkręci, ja Ci to mówię na przykładzie mojego brata, on w ogóle był wychowany bardzo delikatnie no bo starsze siostry to w ogóle braciszek oczko w głowie :) i on jak poszedł do przedszkola to płacz był i takie ceregiele że szok. Ale później już nie płakał natomiast był strasznym indywidualistą, siedział sam, bawił się sam ewentualnie z jednym kolegą. Rodzice trochę się tym martwili ale trwało to pół roku. Teraz pierwsza klasa i on się rozkręcił, robi się z niego niezły rozrabiaka :) także na wszystko potrzeba czasu :)

Mazia @ nie ma :) ale pewnie jutro się zjawi :(

Zosiek to rewelacyjne wieści jak się nie odzywała to się nie odzywała a jak już napisała to takie nowiny :)

Kulka tu wszystkie się wspieramy i życzymy sobie jak najlepiej także zawsze możesz sie wyżalić bądź też podzielić dobrymi wiadomościami :)

A tak w ogóle dziewczyny to dzwonił rzed chwilką mój TŻ i zapytał czy mam plany na jutro, ja powiedziałam że nie mam a on na to "no to może byśmy się spotkali" :D a ja powiedziałam że w porządku:) nie robiłam wielkiego entuzjazmu żeby nie pomyślał że tylko na to czekałam :)

Dziękuję Wam dziołszki za słowa otuchy :)

Patrycja ooo to bedzie jutro sie dzialo...hihi...wiesz co jest najlepsze na pogodzenie sie? :) no :) oby @ nie przyszla :D u mnie to juz 3ci dzien wredoty...niech odejdzie w koncu...ehhhh :)

ehh dziewczynki mam nadzieje ze sie rozkreci...on to i tak potrafi czasami narozrabiac porzadnie, lobuziak, ale mimo wszystko jest taki..hmmm...no :D ciagle by sie tylko przytulal, mowi ze mnie kocha, i zebym ja mu mowila...i tak przez pol dnia potrafi....! :)

kulka zobaczysz, szybko ci minie ten czas.... :) najwazniejsze ze masz juz jakic cel i plan na zycie..przynajmniej ten najblizszy czas....wiele dziewczyn zapewne ci zazdrosci :)

Kinga masz przesłodkiego synka :) rozkręci się napewno jeszcze Ci będzie brakowało pieszczot z Igorkiem :):)

wiesz tak w serduszku myślę by ta wredna zmora nie przyszła ale gdzieś jeszcze czuję, że jednak ona nadejdzie :(

wiem co jest najlepsze na zgodę, doskonale to wiem :D

kulka od razu sie usmiechnelam i poczulam ogromna radosc :D pozniej oczywiscie szereg innych roznych odczuc ale to bylo pierwsze :)

patrycja ja akurat nie lubie "tych" rzeczy na zgode ale co tam hehe grunt zeby sie pogodzic :) napewno bede jeszcze smecic ze moj syneczek juz nie chce dawac buziaczkow i przytulac sie hehe napewno tak bedzie. Juz bylo pare takich momentow ze wydawalo mi sie ze Igor to tylko mamusia i mamusia a tu sie okazalo co innego i nie powiem ze przykro mi bylo z jednej strony...a z drugiej wiadomo, dobrze ze tak sie mnie kurczowo nie trzyma bo psychicznie bym siadla ;)

za kolegę zabrać się nie mogę, bo on ma dziewczynę:) a ja w takie klocki się nie bawię, choć nie wiem jak bardzo by mi się podobał:) szczególnie,że szanuję jego dziewczynę....i bardzo ją lubię:)

żaden wolny mi się póki co nie podoba:) ja tak zawsze mam...;/ ale nigdy bym nie rozbiła związku...nigdy...nie umiałabym chyba z tym żyć....bałabym się chyba,że los się odegra....i to ja zostanę później zdradzona dla innej;>

reklama
zosiek tez tak uwazam :) ja w ogole wychodze z zalozenia "nie rob innym co tobei nie mile" :) ale tak to juz jest...wiadomo rzadko sie zdarza chlopak wolny i fajny....fajni nigdy nie sa wolni...chyba ze sa w fazie przejsciowej...a ciezko takiego wylapac :|

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry