reklama

Chcę mieć dziecko...

hej dziewczynki!
jestem juz wszysrtko wporzadku mialam 2 dni wolnego i spedzilismy te dni razem tzn 3 dni razem spedzilismy 3 cudowne dni oj dawno tak nie bylo: )po prostu jest super nie zapeszac troche ostatnio sobie pogadalismy i wyjasnilismy pare niejasnosci ktore juz od jakiegos czasu nas dreczyly

my tez sobie poszalelismy troche niby 2 dni przed owulka (o ile owulka byla 14 ablo 15dc)bo w sumie to ja jej nie czuje wiec tylko teoretycznie . i nawet jesli teraz bym byla w ciazy to i tak bym sie ucieszyla mimo iz roznie z nami moze byc ale ostatnio jak gadalam z tesciowa powiedziala ze ona zrobi wszystko aby nie musial tego odsiedziec i ja w to wierze:) tzn dziecka i tak pewnie nie bedzie ale tak tylko glosno mysle:P

Mazia moze to jednak fasolka?oj fajnie by bylo w koncu cos sie by ruszylo na tym naszym forum i moze u reszty by sie posypalo? nie wmawiaj sobie glupot ze chora jestes moze to ciaza tak jak Kinga mowila ja juz po 2 dniach bolaly wiec moze u Ciebie tak samo jest taki pierwszy symptom zycze aby to bylo malenstwo juz sie nie moge doczekac kiedy zrobisz test a moze na bete idz?

Patrycja nadal sie nie oddzywacie?moze jednak sie oddezwij bo cos za dlugo to trwa chyba ze juz nie raz mieliscie tak dlugie ciche dni ale jak na moje oko to powinnas sie oddezwac juz starczy gniewow
a do poki okresu nie ma to nadzieja jest:)

Canela moze w tym cyklu sie uda?wszystko sie zdarzyc moze

Kulka i dobrze ze tak postanowiliscie miec dziecko w licemu jest ciezko moja kolezanka urodzila w klasie maturalnej i nie miala czasu na szkole chodzila tylko na sprawidziany i kartowki ale uczyc sie nie bylo kiedy ciezko jej bylo ale dala rade bo musiala dlatego lepiej skonczyc i potem cieszyc sie malenstwem

Kinga podobna jest do Ciebie i macie takie sliczne duze oczka:)
a z ta siostra no coz zazdrosna byla ze juz ani ona ani jej dziecko nie beda w centrum uwagi rodzinnej:P

tak sie rozpisalyscie ze nie wiem czy zdolalam wszystko zapamietac i odpowiedzciec to co chcialam podczas czytania:)

no super byl ten odcinek m jak milosc nastepny pewnie po wakacjach
Patrycja lec po test:D

reklama
Cornellka cieszę się, że wszystko u Ciebie dobrze i wspaniale jak z Twoim TŻtem jest cudnie :) może u Ciebie fasolinka będzie :) :*

No ja się odezwałam przed chwilką, tzn wysłałam smsa. Dzisiaj w gazecie ukazał się artykuł o moim TŻcie ponieważ jest królem strzelców ligi i został najlepszym piłkarzem. Zobaczyłam tam, że jest napisane, że dedykował mi strzelone bramki :) no to wysłałam mu smsa "dziekuję za dedykacje" a on mi odpisał "nie ma za co". Na tym się skończyło

Patrycja nie na fasolke nie licze:)
o to jest pilkarzem tak jak moj:P
oj nie mozna tak napisz sms z pytaniem kochasz mnie?napewno odpisze i zacznijcie pisac bo tak byc nie moze albo napisz ze zle postapil

nie, nie mogę napisać czy mnie kocha bo no się wtedy wkurzy, że tego nie wiem i w ogóle to nie jest odpowiedni moment na takie pytanie bo mi jest dalej przykro. Nie wiem co mam napisać by on znowu nie uniósł się honorem. On ma strasznie trudny charakter

moze trzeba zostawic ta sprawe albo po prostu normalnie porozmawiac?eh nie wiem co Ci poradzic bo nie znam Twojego faceta ja wiem co musze zrobic w takiej sytuacji z moim czasem poprostu warto odpuscic mimo tego iz to boli wiesz z facetami tak to jest mi tez nie raz zrobil taka przykrosc nawet ostatnio kilka krotnie poklocilismy sie o jego kolezanke ale w koncu porozmawialismy i on mi powiedzial ze to tylko kolezanka ja jestem jedyna i to ja jestem najsliczniejsza i ze mu ze mna jest dobrze i ze chce byc ze mna zawsze uwierzylam w te slowa chociaz to nie zmienia faktu iz jej nienawidze i on o tym wie bo powiedzialam ze jej i tak juz nie polubie:)taka szczera rozmowa jest potrzebna i wam tez

Cornelka ma racje. Czasem trzeba odpuścić. Ja też wiele razy odpuszczam,bo mam dość cichych dni :D A po moim odpuszczeniu i tak szczerze rozmawiamy i wszystko sobie wyjaśniamy :) Może z Wami też tak będzie? Napisz mu esa, że Ci przykro i nie chcesz się z Nim kłocic ... Że to nie na Twoje nerwy, że masz tego dosc, że Go kochasz i chcesz się z Nim pogodzic :) U mnie to zawsze działa :D

napisałam mu smsa i napisałam tam wszystko co myślę ale nie wiem co odpisze bo jest chyba w złym humorze :( nie wiem może w pracy coś nie tak albo coś się stało. Ojj no ja już nie chce się kłócić wolę to wyjaśnić ale z jego dzisiejszym nastawieniem to raczej możliwe nie będzie :(

Hejo no ten odcinek rzeczywiscie był fajny;-);-)chociaż to takie bajki to m jak miłość,ale cóż czasami trzeba sobie odpuscic i popatrzeć na takie głupoty:-D:-D

Cornnellka-super ,że juz w lepszych humorach.Ja jestem tego pewna ,ze ta cała sprawa się dobrze skonczy.Test robię za tydzień:) chyba ,że wczesniej się coś zacznie dziać to pojdę na beta:).Mam nadzieje ,że Wam sie udało i ,że jednak była ta owulka wtedy.

Patrycja-jak jutro ta @ nie przyjdzie to rób test!!!!

A Kinga pewnie na tym pikniku szaleje z dzieciakami.

Wiem ,że jestem monotematyczna ale wam powiem,że pojechałam po m jak milość na rowerze do sklepu po prezent dla mojej mamuski bo jutro ma urodziny.I myslałam ,że się popłacze tak mnie te pindy bolały,mowa o piersiach oczywiscie;:confused::confused:,ze aż musiałam z rowera zejsc,a jak już dziura była to w ogole masakra.Powiem Wam,że my dziewczyny to mamy przerąbane!!

Mazia ja myślę, że u Ciebie fasolinka się rozwija :) nie wiem dlaczego ale mam takie przeczucie i jeszcze te bolące piersi to jest znak !!

No zrobię test jesli nie dostane @ :)

reklama
patrycja trzymam kciuki za nas:)

No ja bym chciała ,zeby to była fasolinka.Ale zbytnio się nie nakręcam jeszcze.Bo może być 1000 innych powodów bólu piersi,aczkolwiek nie zaprzecze w zyciu mnie tak nie bolały!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry