reklama

Chcę mieć dziecko...

Hej dziewczyny:* Ja juz z moim R dawno pogodzona:P nasze fochy nie trwaja zwykle dłuzej niz 2 -3 godziny.

Powiem Wam,że nie wyrabiam już z tymi cyckami tak mnie bolą:(((nie wiem może się uderzyłam albo co.Wczoraj w ogole wypiłam 1 piwo na nerki,ewentualnej fasolince na pewno by jeszcze nie zaszkodziło bo łożysko dopiero w 4 tygodniu sie rozwija:)

Kinga co do słodyczy to może jakieś symboliczne lizaki,nie drogie ,a dobre,i dzieci lubią.A zdjęcie Łucji śliczne,z Ciebie też jest sexy mamuśka.

Patrycja i jak tam @ przylazła????

Kulka życzę by wasze plany się spełniły,my też juz mamy datę ślubu na za 2 lata.

Cannella współczuje bolesnej @,mnie nigdy nie boli,jest skąpa i trwa tylko 2 dni,tfu tfu odpukać.

Coś ostatnio Cornelki nie widać.

reklama
Mazia nie przyszła jeszcze ta wstrętna @. A Ty zrób za tydzień test może coś wyjdzie :) ja to bym na Twoim miejscu się nie mogła doczekać bo Ty działałaś w sama owulkę i to tyle razy :D

Właśnie Cornelka nam coś ucichła. Mam nadzieje, że wszystko u niej w porządku

mazia skus sie skus hehe :)
dzieki! :)

kulka tak to jest z tymi syneczkami mamusi...szkoda czasu na takich.
moi rodzice dobrze to przyjeli ale moja siostra sie na mnie za to obrazila i nie odzywalysmy sie do siebie prawie 2 lata hehe :)

Mazia a ile czasu już minęło od stosuneczku?? :D:D kurcze zrób teścik wcześniej bo my tu wszystkie trzymamy kciuki :)

Kinga a o co się Twoja siostra obraziła na Ciebie?? Że też dzidziusia będziesz mieć?? i co nie byłyście przy sobie jak się dzieci miały rodzić i w ogóle później w tej radości??

z siostra juz ok, obrazila sie ze jestem w ciazy bo wtedy jej synek juz nie najmlodszy i cale skupienie rodziny, zabawki juz nie na nim hehe :) odebralam chrzesniakowi to rodzac Igora :> w sumie dopiero na pierwsze urodziny igora przyjechali - bo ich zaprosilam tak za zgode :)

reklama
Kinga u mojego w rodzinie tak samo było,Jego siostra 27lat zaszła w ciąże,4 miesiace pozniej zaszła w ciąze jego druga siostra 29,i ta pierwsza tez była zła na ta druga.Zamiast się cieszyć ,że zaszła w ciąze bo poprzednią ciąże straciła,to ta ją jeszcze dobijała,i źle życzyła.DO teraz ta pierwsza jest zazdrosna,bo tej 2 synek jest po prostu śliczny i wszyscy sie nim zachwycają a jej mały jest co tu duzo mówic brzydki.

Patrycja a stosunek był w piątek czyli niedawno,a cycki mnie tak bolą,zastanawiam się czy jakiegoś raka nie mam albo,czy sie nie uderzyłam bo lewy bardziej boli tak z boku:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry