Shiira
Mummy'10
Jestem załamana. Wczoraj rano jak wstałam wyskoczyło mi zimno na ustach, takie małe. Miałam w domu zovirax więc szybko posmarowałam. Pare godzin później patrze ... a na górnej wardze następne zimno ale troche mniejsze. Miałam już łzy w oczach ...
Pojechałam do apteki i kupiłam te plastry compeed. Nakleiłam ale mimo to to zimno na dolnej wardze się powiększyło i jest ogromne i bolące. Poszłam spac ...
Dzisiaj rano wstaje, patrze a koło tego ogromnego zimna jest drugie!!! Tylko, że niżej!!! Też takie duże!!! Cały ranek płacze jak głupia ...
Rycze, bo to tak boli, bo mam 3 zimna i wyglądam jak drędowata albo parchata!! A jutro mam do urzędu. Moje pierwsze spotkanie w sprawie jakiejś tam decyzji ... Jestem załamana. Jeszcze przed chwilą dzwoniłam do TŻta z płaczem, żeby mu się wyżalic, a on tylko powiedział: "idź do lekarza"... Jeszcze gorzej się rozpłakałam 
Pojechałam do apteki i kupiłam te plastry compeed. Nakleiłam ale mimo to to zimno na dolnej wardze się powiększyło i jest ogromne i bolące. Poszłam spac ...
Dzisiaj rano wstaje, patrze a koło tego ogromnego zimna jest drugie!!! Tylko, że niżej!!! Też takie duże!!! Cały ranek płacze jak głupia ...
. Lepie się zastanów - jak w narzeczeństwie, tak w małżeństwie - albo jeszcze gorzej.