reklama

Chcę mieć dziecko...

No u mnie wróżba się w tym miesiącu nie spełni na pewno. Zaczęly się delikatniutkie plamienia także po ptokach.
Małpiszon się rozkręci do południa lub wieczora ... ( Kurde tak w ogóle to dopiero mój 28 dc ;/ a dziś mam okres dostać no bez sensu )
Ale za Was to trzymam kciuki !! Oby Wam się udało :)

reklama
Cannella jak się Tobie nie udało to mi też się nie uda bo obie w tym samym dniu cyklu się kochałyśmy. Ja mam dostać jutro najprawdopodobniej :/ ale co jest dziwną sprawą bolały mnie piersi tylko przez chwilę a zawsze przed @ to strasznie mnie bolą nie mogę zejść po schodach szybciej bo taki ból. Więc albo @ mi się spóźni albo znowu mi się rozregulowało :/

Jakie masz cykle? Ja mam cykle 30 dniowe. Czasem zdarza się, że do 32 się przedłuży ale nigdy nie mam 28 dniowych jak to wypadło teraz. Nic mnie nie boli co najdziwniejsze :)

Edit: Nie możesz zakładać, że Ci sie nie udało skoro mi się nie udało :) U mnie plemniki z 14 dc po prostu nie przetrwały ( tak wnioskuje), a Ty bierzesz przecież wiesiołka ! ;D;D;D

Ostatnia edycja:
kinga temutwojemu mezowi o sie ostre baty naleza! :wściekła/y: gdybym tylko ja go dorwala! :P no a co do malego to super ze sie zgodzil na fryzjera :) byliscie juz?

mazia trzymam kciuki za pomyslnie przeprowadzona romowe kwalifikacyjna! napisz jak po tej rozmowie w biurze turystycznym, a co do twojego faceta wiesz co oni wszyscy maja swoje himery :P no i licze ze bedzie mala fasolinka, ale poczekam poczekam, pisz jak tam :) a apropo ych testow, powiem ci ze ja po tygodniu zrobilam pre-test i nic nie wyszlo, a tydzien przed okresem powtorzylam tym samym testem i wtedy dopiero wyszlo.

patrycja a o co wam poszlo? heh faktycznie wszystkie sie kloca ze swoimi :) to chyba normalne :)

zosiek ty juz jestes wirtualna ciocia :) czyzbys zapomniala o mnie i kindze? a co do ciazy to moze nas jeszcze zaskoczysz i okaze sie ze ty jestes w ciazy hehe, a co do blizniakow fakt tez bym nie chciala, masakra oczy dookola glowy!

canella i na ciebie przyjdzie czas :) kto wie moze juz niedlugo?

a u nas cicho siedze sama z mala bo siora w pracy, jak mala sie obudzi idziemy na spacer. teraz rzadziej was odwiedzam bo robie to tylko gdy mala spi, tutaj poprostu musze miec oczy dookola glowy bo moze cos dorwac maly szkodnik jeden :P

Cannella nie wiem jakie mam cykle w tamtym roku miałam jak w zegarku cykle 29 dniowe, a teraz od stycznia jeszcze się nie zdarzyło bym dostała wtedy kiedy oczekiwałam więc u mnie to różnie bywa teraz :/ noo biorę wiesiołka ale dopiero od teraz. Jak tak liczyłam to jutro powinnam dostać @ chociaż to tak teoretycznie bo praktycznie pewnie się spóźni:/

Matosia nam poszło w sumie o głupotę ale ja się strasznie nie fajnie poczułam. Byliśmy w niedziele ze znajomymi nad wodą i było super, grill, karty no rewelacja, później pod wieczór postanowiliśmy, że pójdziemy na karaoke (również z tymi znajomymi). No wiadomo mój TŻ trochę wypił jak to nad wodą i później na zabawie. Robiliśmy sobie zdjęcia jak się wygłupialiśmy w trakcie śpiewania. Ci znajomi robili sobie zdjęcia razem no to ja też chciałam sobie zrobić zdjęcie ze swoim a on do mnie, że nie bo nie lubi i w ogóle jakieś głupie wymówki a za 10 sekund dosłownie patrze a on SAM robił sobie zdjęcie z tą znajomą!! no to mi się zrobiło przykro. Powiedziałam do niego "weź sobie opraw to zdjęcie w ramke" a on się ubrał i wyszedł z lokalu:/ i najśmieszniejsze jest to, że to on się na mnie obraził :/ od niedzieli się do siebie nie odzywamy ale ja pierwsza nie mam zamiaru się odezwać! To, że był pijany nie usprawiedliwia go!
Ależ się rozpisałam :)

Wczoraj czytałam post szczęśliwej kobiety, która zaszła w ciąże w pierwszym cyklu z wiesiołkiem ;D;D Także śmiem twierdzić ... że u Ciebie też może fasolinka się rozwija ! :D
Oby, oby,oby ... :*

Ale po pierwsze ile ona brała wiesiołka?? i po drugie pewnie trafiła na owulkę i miała regularny cykl :P

Wiesz co ja może to skromnie zabrzmi ale ja się winna nie czuję bo ja tylko chciałam głupie zdjęcie on mi odmówił a zaraz z kimś innym robił no to sorry... :/

Dzięki Cannella :*

patrycja uwazam ze masz absolutna racje...on powinien pierwszy sie odezwac...faceci sa dziwni :|

mazia ja polecam ten test quick chyba nie wytrzymalabym 2 tyg czekania :D

zosiek ja tez bym nie chciala blizniakow...chyba bym sie zaplakala jakbym sie dowedziala ze mialabym miec dwojke naraz...heh :)

matosia bylismy w sobote przed weselem, jak tylko rano pow ze sie zgadza to ja go od razu do fryzjerki zawiozlam zeby nie bylo.....oczywiscie w polowie obcicanioa sie rozmyslil - jak to dziecko, ale udalo sie dokonczyc i chodzi dumny :>

zobaczcie jakie fajne zdjece udalo mi sie wczoraj zrobic :D

Załączniki

• lusijaa.jpg
    lusijaa.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 44
reklama
No jak ile? Zaczęła na początku cyklu, przestała w dzień spodziewanej owulki, BACH i ciąża :D
Kochana nie trzeba trafić w samą owulacje. Najlepiej tak 2 dni przed :) a jeszcze jak wiesiołka bierzesz to w ogóle śluz zrobi Ci się cudownie piękny i plemniki przetrwają nawet 4 dni ;D

Jejciu Kinia jaka Łucja jest słodka !! Normalnie cud, miód i orzeszki :D Tylko schrupac ! No ale słodziak noooo ;*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry