reklama

Chcę mieć dziecko...

ojj to widzę, że każda z nas się kłóciła z mężczyzna :/ oni to są jednak beznadziejni... my się do siebie nie odzywamy i ja nie mam nawet zamiaru pierwsza się odezwać.

Mazia to trzymam kciuki by się udało :) ja tego nie czuję niestety :( a w jakim dniu się kochaliście? masz regularne cykle? czekałaś na samą owulkę czy 2 dni wcześniej?? ojej ile ja pytań zadaje ale zbieram informacje hehe :)

reklama
hej kochałam sie dzien przed owulka( 2 razy) 2 dni przed owulką i 2 razy w dzien owulki.Cykle mam w miare regularne znacyz mialam juz super 28 dniowe,ale po wypadku mi sie troche rozregulowało..Ale u mnie jest sprawa uproszczona bo czuję owulke-bolą mnie nerki i jajniki,poza tym zaczęłam obserwacje śluzu.Nie mogę powiedzieć ze na 100 miałam wtedy owulkę,ale na 98% jestem pewna ,że miałam.A co do odczuć to nie wiem czy to mozliwe ale na 2 dni po owulce juz czuję piersi,bolą mnie jak chodze tak dziwinie bo po bokach.I wcale nie mysle o tym a bolą,dzis zaczeły boleć na rozmowie w sprawie pracy,a Ty w jakie dni sie kochałas??

eee mazia no to fasolinka będzie że łohoho :) ja kochałam się w 14 dc to gdzieś 3 dni przed owulką, później niestety nie mieliśmy możliwości i było 18 dc, ale my po jednym razie. Ja się nie nastawiam bo szanse nikłe a tak bardzo chcę zafasolkować :( później też się kochaliśmy no ale potem to już dni niepłodne także w ogóle bez szans. Ale od dwóch tygodni boli mnie brzuch, już czytałam, że to może być oznaka fasolkowania ale również są inne przyczyny więc u mnie to pewnie inne przyczyny :(:(

Patrycja no nie wiem jak to będzie,mało prawdobodobne,żeby odrazu sie udało.No ale zobaczymy,nie nakręcam się bo nie chce by @ jesli przyjdzie była dla mnie tragedią poczekam góra do 27.06 i jak @ nie przyjdzie zrobię test.No chyba,że się coś bedzie wczesniej działo ale wątpie.A piersi bolą bo może akurat na nich spałam no nie wiem.Nic na razie sobie nie sugeruje;-);-)a Ty kochana kiedy masz dostać @??

no ja @ mam dostać za dwa w porywach do 4 dni ( bo mi się rozregulowało). Także czekam a raczej nie czekam na tą zmorę. Jeśli 19.06 nie dostanę no to zrobię test. Wątpie czy się udało :(

Wy się kochane staracie chociaż a ja? Ja liczę na wpadke ...:D Ale za Was trzymam kciuki baaardzo mocno !! ;**

My kochaliśmy się 14 i 18 dc, ale już straciłam nadzieję, bo temperatura gwałtownie spadła .. A @ mam dostac jakoś do czwartku najpóźniej.

Ostatnia edycja:
cannella i na ciebie przyjdzie czas... :Oglowka do gory. :)

mazia patrycja fajnie czytac jak sie tak staracie :>

mazia a czemu mialoby sie nie udac za pierwszym podejsciem? mnie sie udalo i to dwa razy :D prz pierwszym to taaaak mnie piersi bolaly ze szok...spac nie moglam po kilku dniac bo tak zaczely bolec :| zycze fasolki!

facetami sie nie przejmujemy laski.....sa jacy sa....

cannella może jednak będzie suprise:) ja nie wiem jak to bedzie bo te antybiotyki brałam....zreszta co ma być to będzie:) tak czy siak bedzie dobrze.

mnie tez zaczynają cycki:P boleć kurcze ale żeby tak wczesnie????nie bola mnie ciągle,ale dzis przez jakąs godzinkę to tak,ze dotknąc nie mogłam.Najchetniej zrobilabym juz test ale chyba narazie szkoda tych 11 zl bo wyjdzie nie wiarygodny nawet gdybym za tydzien robila.

opinie z neta:

Moim zdaniem najlepszy jest Qick View. W aptece , w ktorej ja kupowalam kosztuje 12.50
wykrywa ciaze po 6 dniach a mojej kolezance juz po 4 dniach pokazal II
icon_eek.gif

a polecam pre-test po tygodniu pokazal mi dwie krechy

a też polecam Quick View, kosztuje ok 12 zł. Już po kilku dniach pokazuje
Polecam Ci Quick View... Co prawda pokazał mi ciążę w 6 tygodniu, ale dopiero wtedy sprawdziłam
icon_biggrin.gif
. A mojej siostrze pokazał po tygodniu
icon_smile.gif
. W mojej aptece kosztuje dokładnie 12,50.

nie wiem czy w to wierzyć.

Ostatnia edycja:
reklama
Tak kochana kończył w środku, ale nie mam zielonego pojęcia kiedy była owulacja. Mogłabyć 2 dni przed skokiem lub 2 dni po skoku ... Szkoda, że jej nie czuje jak Mazia :(

Wiem Kinga, że przyjdzie czas i tego się trzymam :)
Mazia suprajsa nie będzie na pewno - a szkoda :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry