KingaMZ
Fanka BB :)
kulka prosze cie tylko pisz "normalnymi" literami...takimi wielkimi ciezko sie czyta
poza tym za co mialybysmy cie obsmarowac? co prawda uwazam ze powinnas z ciaza poczekac na skonczenie szkoly, bo wtedy bedzie ci poprostu latwiej... wiec posluchaj mimo wszystko narzeczonego i nie rzucaj sie tak na gleboka wode 
mazia ekstra! to czekamy na pierwsza fasoline!
e-cioteczki trzymaja kciuki! 
ja to teraz przez tydzien bede odsypiac to wesele, w ogole wczoraj poszlam do mojej mamy i wiecie co? mojej siostry nie bylo w domu, wyszla sobie z kolezanka na dwor! ale sie wk....gowniara jedna. Jak w ogole mozna sie tak zachowac w stosunku do wlasnej siostry? nie jestem w stanie sobei tego nawet wyobrazic... :| oczywiscie ona nie uwaza zeby cokolwiek zlego zrobila, czujecie to? okres dostalam i w ogole dola mam
dobrze ze chociaz pogoda sie poprawila....
mazia ekstra! to czekamy na pierwsza fasoline!
ja to teraz przez tydzien bede odsypiac to wesele, w ogole wczoraj poszlam do mojej mamy i wiecie co? mojej siostry nie bylo w domu, wyszla sobie z kolezanka na dwor! ale sie wk....gowniara jedna. Jak w ogole mozna sie tak zachowac w stosunku do wlasnej siostry? nie jestem w stanie sobei tego nawet wyobrazic... :| oczywiscie ona nie uwaza zeby cokolwiek zlego zrobila, czujecie to? okres dostalam i w ogole dola mam