• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

kulka prosze cie tylko pisz "normalnymi" literami...takimi wielkimi ciezko sie czyta :) poza tym za co mialybysmy cie obsmarowac? co prawda uwazam ze powinnas z ciaza poczekac na skonczenie szkoly, bo wtedy bedzie ci poprostu latwiej... wiec posluchaj mimo wszystko narzeczonego i nie rzucaj sie tak na gleboka wode :)

mazia ekstra! to czekamy na pierwsza fasoline! :) e-cioteczki trzymaja kciuki! :D

ja to teraz przez tydzien bede odsypiac to wesele, w ogole wczoraj poszlam do mojej mamy i wiecie co? mojej siostry nie bylo w domu, wyszla sobie z kolezanka na dwor! ale sie wk....gowniara jedna. Jak w ogole mozna sie tak zachowac w stosunku do wlasnej siostry? nie jestem w stanie sobei tego nawet wyobrazic... :| oczywiscie ona nie uwaza zeby cokolwiek zlego zrobila, czujecie to? okres dostalam i w ogole dola mam :( dobrze ze chociaz pogoda sie poprawila....

reklama
Hej dziewczynki moje :*

Kinguś przykro mi, że się nie wybawiłaś tak jak chciałaś i w ogólne nie rozumiem Twojej siostry no ale tak to już jest z rodziną

Kulka witaj na naszym forum o wszystkim i o niczym :) tak jak pisała Kinga ja również się dołączam pisz normalnymi literami bo od tych oczy mnie zaczęły boleć :) ja uważam, że świadome planowanie w wieku 17 lat to jest za wcześnie, nie jesteś jeszcze nawet pełnoletnia. Poczekaj jeszcze troszeczkę no chyba, że wcześniej wpadniecie no to wtedy inna sprawa.

Mazia gratuluje i trzymamy kciuki by były 2 kreseczki, może Ty zapoczątkujesz fasolinki :):)

Ja mam @ dostać za 2 do 4 dni, ale czuję, że nadejdzie bo piersi mnie zaczynają boleć :( i z bejbika nici a taką nadzieję cichutką miałam, że za pierwszym razem się uda :(

W ogóle to pokłóciłam się ze swoim TŻtem i jest mi tymbardziej smutno :(:(

Witaj Kulka :) Dołączam się do dziewczyn. Poczekaj jeszcze z 2 lata. Skończ szkołe. Nie rzucaj się z motyką na słońce.
Wiesz zdziwiłam się, że chcecie mieszanie we Wrocławiu kupic :) One są tam tak cholernie drogie, że szok ... :)
Poza tym jesteście ze sobą tylko PÓŁ roku, a to zdecydowanie za mało, żeby planowac dzidzie. Przynajmniej dla mnie ..

No mi też smutno troszke... Temperatura spadła a to oznacza jedno - wstrętny małpiszon przyjdzie jutro jak nic :( No cóż może to nie mój czas ...

Cannella noo mnie piersi bolą i w ogóle czuję, że dostanę @. Ale taka maleńka iskierka nadziei zawsze jest. Ale ta comiesięczna zmora napewno przyjdzie :(

Mój TŻ się do mnie nie odzywa dalej i jest mi tak strasznie smutno bo ja nie widzę winy po mojej stronie dlatego będę twarda i się nie odezwę pierwsza, już się tego coraz bardziej uczę - tej stanowczości.

cannella we wroclawiu drogie a o wwie to nawet nie chce mowic :> heh ja po pol roku bycia ze swoim zaszlam w ciaze :D no ale to troche inaczej bo moj mial 31...a nie 22, z 22latkiem na cos takiego bym nie poszla hehehe ;)

dzieki dziewczyny :) zanim dzieci odchowam to bede o lasce chodzic ehehehhe mysle ze za dwa lata to juz bedzie dobrze...hihi jesli chodzi o takie imprezy.. :) igor to taki imprezowicz ze naprawde...az bylam w szoku :)
ciagle zapominam o tym poparzeniu, swedzi mnie..i juz zdarzylam rozdrpac przez przypadek :/

Patrycja skoro wina nie leży po Twojej stronie to TŻ na pewno przyjdzie pierwszy :) Główka do góry ;**

Ja już nie mam nadziei ... Temperatura gwałtownie spadła a to oznacza, że jutro będzie @ :(

Wiesz, my oboje jesteśmy uparci chociaż ja i tak pierwsza mięknę ale ostatnio mi się to zmieniło i jestem bardziej stanowcza. Dlatego nie sądze by on dzisiaj czy jutro się odezwał pierwszy, znam go już trochę.

Ja czekam a raczej mam nadzieje, że @ nie nadejdzie ale nie czuję bym była w ciąży:(

Patrycja oj my tez uparci jestesmy ale dzien sie mozemuy nie oddzywac potem ktores zawsze zmieknie mysle ze on pierwszy wyciagnie reke jak sobie przemysli:)

ja nie wiem czy mialam owulke wczoraj czy dzisiaj bede miec nie czuje tego:)no ale u nas dzidzi nie bedzie chociaz wczoraj soibie poszalelismy ba ostatnio szalejemy:P tylko ze teraz dziecko to nie odpowiedni monent musimy czekac do nastepnego miesiaca znow wrrr

Canella moze jeszcze nie wszystko stracone nadzieje trzeba miec a jak nie to wiesz lipiec taki ladny i cieply miesiac moze wtedy?

a z tymi zareczynami oj to i mn ie smutek ogarnia gdy slysze jak inne juz mamy nadal nie ..

Kulka pol roku to za malo na planowanie rodziny i wspolnej przyszlosci masz dopiero 17lat poczekaj jeszcze do skonczenia szkoly poznacie sie lepiej i bedziesz pewniejsza czy tego chcesz i napewno bedzie wam o wiele latwiej niby to sie czuje ze to ten wlasciwy ja chyba tez potakim czasie bylam pewna ze to ten jedyny ale jeszcze czasem mialam wachania teraz to juz mam pewnosc 100%

Kinga podczas okresu zawsze zly humor lapie i wszystko nas wkurza i drazni a z siostra to no niestety ale ja tak szczerze tez bym sie wykrecila bo poprostu mi by sie nie chcialo nianczyc dzieci siostry ale skoro obiecala powinna dotrzymac slowa

cornelka hehe nikomu by sie nie chcialo...ale wiesz...po pierwsze to nie bylo bezinteresowne, bo moj M. ja kiedys tam zawozil kawal drogi od domu zeby sie ze znajomymi spotkala i czekal na nia pare godzin w samochodzie, zeby ja przywiezc z powrotem, w zamian za to ze bedzie siedziec z modzieza na weselu...po drugie ona miala ich pilnowac jak spia...i to wszystko, zadnego nianczenia do tego czasu. Wiec tym bardziej jestem zla na nia jak nie wiem.... :|

co racja to racja, ze przy okresie to zly nastroj....z mezem tez sie pozarlam na weselu i dzisiaj mu maila wyslalam z wszystkim tym co mysle na ten temat...przeczyta sobie pozniej :D

Ostatnia edycja:
reklama
aaa to chyba ze tak no to zachowala sie nie uczciwie skoro wy cos dla niej zrobiliscie a ona olala

ja podczas okresu potrafie byc tak nieznosna ze na wszystkich krzycze a na mojego to juz najbardziej wszystko sie na nim skupia to jeszcze cud ze ze mna jest:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry