• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

Hej laski! ja juz paznokcie sobie pomalowalam, przyozdobilam :) oczywiscie na czerwono pomalowane :) jutro bede miala czarna sukienke +czarne bolerko i czerwone dodatki..buty, naszyjnik, paznokcie, torebka.... :>
hmm...no dzieci biore ze soba. pokoj bedziemy miec w hotelu wynajety...poprostu jak sie zmecza to pojde z nimi spac....tak to siostra by siedziala a ja bym mogla sie pobawic jeszcze....no nic trudno....

reklama
no to Kinga będziesz laseczka :) no szkoda, że siostra nie pojedzie z Wami bo byście mogli szaleć do białego rana spokojnie a tak to Ty musisz w połowie iść i zostawić męża. Ale ja i tak wiem, że będzie rewelacyjnie i będziecie się świetnie bawić:) musisz nam później zdać relacje jak było :)

patrycja no ja i tak mialam zamiar gdzies do 1, max do 2 bo o 6 Łucja wstaje i nie ma zmiluj.... :) oczywiscie ze zdam relacje, moze nawet jakas fotke wrzuce :D

cornelka moja mama pojechala na wycieczke, a moja tesciowa jest 150km od nas....damy rade sami. Jak mowi przyslowie, umiesz liczyc licz na siebie.... ;> zla jestem ze siostra mi taki numer wywinela ale co zrobie, zmuszac jej nie bede. Mam nadzieje ze liczy sie z tym ze na mnie i M. nie ma co juz liczyc jak bedzie chciala zeby M. ja gdzies zawiozl czy odebral....ona to juz taka jest. Jak cos chce to mila jak nie wiem, szczerze mowiac to ja nie pamietam zeby ona cokolwiek i kiedykolwiek dla mnie zrobila bezinteresownie....zawsze ma milion spraw....a to szkola, a to zle sie czuje a to co innego....doslownie ZAWSZE tak jest...i tym razem okazalo sie to samo..bo juz w czwartek jak z nia rozmawialam to slyszalam ze cos zaczyna powoli sie wykrecac...a w d.u.p.i.e. co sie bede przejmowac.

no wiec ide szykowac rzeczy i do jutra :>

najgorsze ze bede na gole nogi, bo buty mam z odkytymi palcami i wygladalabym smiesznie w rajstopach...a na chwile obecna u mnie jest 9 stopni! :((((((((((((((((

jak widac na suwaczku moja niunka dzisiaj 9 miesiecy konczy :D ale ten czas leeeciiii... :)

Ostatnia edycja:
Nie Patrycja;) moje nazwisko zaczyna się od B:):P a czemu pytasz?:)

Kiguś udanej zabawy Ci życzę:) chętnie poszłabym na jakieś wechelisko:P ale raczej w najbliższym czasie nie mam szans:)

A jak u Was dziewczynki zafasolkowywanie?

Hejooo dziewczynki:**** OStatnio nie miałam czasu na pisanie ale czuję sie usprawiedliwiona.Wczoraj po 11 pojechałam do mojego R,bylismy na urodzinkach i wróciliśmy do mnie dopiero dzisiaj po 17,szybko posprzatałam okąpałam się i poszlismy na grila do znajomych.Dopiero nie dawno wróciliśmy:-).Dzisiaj mogę siedzieć sobie na komputerze do woli bo siostra i brat z dziewczyną pojechali na dyskotekę.Więc ja sobie korzystam :cool2::cool2::cool2:

Nasze staranka wczorajsze i dzisiejsze mam nadzieję ,że bedą owocne.Bo staraliśmy się ostro:-D.Coś mi się wydaję ,że właśnie wczoraj miałam owulkę bo miałam bardzo dużo płodnego śluz i bolały mnie nerki i jajniki tak jak to zawsze u mnie na owulke.Stwierdziłam,że jeśli w tym cyklu nam się nie uda to odpuszczam i nie będę już się specjalnie starać.Widocznie narazie tak musi być:-) .Teraz 2 tygodnie czekania a później czekania na @ i mam nadzieję testowanie:-)

Kinga mam nadzieję,że się dobrze bawisz na weselu i nogi od tańca Cię już bolą;-);-);-):tak::tak:.A z rodzinką to wiadomo jak to jest najlepiej wychodzi się na zdjęciu i to tylko wtedy gdy stoi się daleko od siebie:cool::cool: NO I CZEKAMY NA FOTKI Z WESELA!!!

Zosiek88 to nie ciekawie masz z tym współlokatorem ja nie cierpię takich sytuacji.Ostatnio miałam tak na studniowce mojego R.Chłopak jego kolezanki z klasy dosłowenie sie do mnie kleil,prawił komplementy itp.A ona siedziała tuż obok.Byli ze sobą ponad 3 lata!!!:oo::oo::oo2::huh:

Patrycja i Canella trzymam kciuki za nas!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::happy::rolleyes2::rolleyes2:

Cornellka musicie się trzymać razem!!! i nie tracić nadziei!!:tak::tak::tak:

NIE SPI KTOŚ JESZCZE????

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry