reklama

Chcę mieć dziecko...

to jeszcze z mamusia zdjecie :D:tak::-)

Załączniki

• ja i lusi.jpg
    ja i lusi.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Śliczności :)

U mnie zaczęły sie bóle .. Musiałam zaaplikować już nospe i ketonal bo pomału nie wyrabiam :(
Co chwila mi słabo, ciągle duszno ... Takie fale gorąca przeze mnie przechodzą i zaczęły się skurcze ;( No tragedia jedna wielka !

cannella ojjjj nieciekawie... ja wczoraj dostalam @ ale 4 nospy wystarczyly :D i do konca dnia mialam spokoj....

patrycja trzymam kciuki!

dziekuje dziewczynki :) w ogole wszyscy znajomi teraz na weselu poweidzieli ze ona do mnie podobna,, a ja tego nie widze hehe...nic a nic... :) zycze Wam takiej dziewczynki :) bo z charekteru narazie jest super! spokojne dziecko, ktore zajmuje sie soba caly czas prawie :) spi w nocy..nie choruje...hihi szkoda ze igor taki nie byl ;P

Cannella trzymaj się!! połóż się do łóżeczka i pierwszy dzień jest zawsze najgorszy. Ja jutro mam dostać z moich obliczeń ale nie mam narazie żadnych objawów pewnie się spóźni zmora:/

Kinga jest podobna do Ciebie, ślicznie wyglądacie razem :) ojj taką dziewuszkę to chciałabym mieć, chociaż jakby był chłopiec to też bym nie marudziła :)

2 nospy i ketonal wystarczyły :D <jupi> Już mnie boli :)
Patrycja może ta wstrętna wredna zmora w ogóle nie przyjdzie? Ale by było :D:D:D
Powiedz mi ile wiesiołek kosztuje? Wiesz ile trzeba go brac?(chodzi przez ile cykli) Na ile starcza jedno opakowanie?

Wiesz, ja się nie nastawiam bo i tak wiem, że @ nadejdzie.

Wiesiołek kosztuje w granicach 20 zł. Ja kupiłam olej z wiesiołka bo pani w aptece powiedziała, że to jest to samo tylko to są kapsułki i szybciej się wchłaniają. To się nazywa Oeparol (olej z wiesiołka) tam jest 60 kapsułek. Na ulotce jest napisane, że można brać 2 kapsułki 3 x dziennie ale ja brałam po jednej 3x dziennie. Zaczęłam dopiero teraz od tego cyklu do owulki. Ale wiesiołek można brać cały czas nie ma powiedziane ile cykli. On wspomaga różne procesy w organiźmie. Ale starające się o dzidziusia powinny brać tylko do owulki a jak się uda no to później muszą się skonsultować z lekarzem:) Jedno opakowanie wystarczy gdzieś na dwa cykle zależy po ile będziesz brała kapsułek:) czyli Ty możesz brać od dzisiaj jak chcesz, a jeśli zaczniesz od jutra to też się nic nie stanie :)

hej :) co tam u was dziewczynki? ja dzis robiie sobie wieczor relaksujacy :) wlasnie zrobilam pazurki zaraz naloze sobie maseczke :P ach jak fajnei odpoczac :)

kinga super razem z mala wygladacie :) zazdroszcze ci ze twoja juz chodzi :) toska sie zabiera za raczkowanie ostro ale na nozki jeszcze nie staje

matosia, sama jeszcze nie chodzi ale mysle ze to kwesia kilku tygodni :) wczoraj "chodzila" jedna noga do okola wlasnej osi, a druga ani razu nie oderwana od podlogi :) ja wlasnie wsuwam loda twixa i chyba bede szla spac....maz wyjechal, wroci w niedziele i jakos tak mi srednio heh.... :) dzieci dopiero popadaly....Łucja dzisiaj tylko jedna drzemke miala. heh niedlugo to juz nawet tej jednej nie bedzie dla odpoczynku hehe :) mam nadzieje ze jutro ladna bedzie pogoda bo dostalismy z igorem zaproszenie na piknik w przedszkolu do ktorego bedzie chodzic od wrzesnia :) i chcialam z nim isc zeby poznal blizej dzieci...a ja popytam sie mamusiek o to przedszkole... :)

reklama
Hej dziewczynki :*

Kinga no to miłego dnia w tym przedszkolu, daj później znać jak było i czy Igor się już z kimś zaprzyjaźnił :)

Ja według moich obliczeń powinnam dostać dzisiaj @. Ale czuję, że dostanę bo rano brzuch mnie bolał jak na @ :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry