reklama

Chcę mieć dziecko...

aha i zapraszam wszystkie na ciasto.Mój sąsiad sie chjajta w sobotę i przyniósł nam weselnego kołocza to jest:makowca,sernik,jabłecznik i drożdzowe z posypką mhmhmh!!!Nie wiem jak u Was ale u nas własnie jest taka tradycja ,że sąsiadą daje się ciasto,tak na dobrą wróżbę.CIasto pyszne jeszcze ciepłe!!

reklama
Mazia, Mazia, oj Mazia, Mazia ... Nie masz żadnego raka, nie jesteś chora i w ogóle nie wkręcaj sobie takich kulek :P Może faktycznie doszło do zapłodnienia i dlatego bolą Cie piersi, chociaż czy to nie za wcześnie na takie silne objawy?

Ja była u lekarza. Nie zapisał mi antybiotyku, ponieważ brałam już go w lutym a tak często nie można. Zapisał mi tylko masc cynkową na noc i jakąs inną na dzień. Powiedział, że powinnam isc do dermatologa... Poza tym pytał czy w ciąży jestem he he a jak tak bardzo chciałam powiedziec tak :D

mazia no moj igor tez ladniejszy hehe i ukochany wnuczek babci :) mi to tam zwisa szczerze mowiac...moze sie do mnie odzywac moze i nie. jej wybor :) nie rozumiem takiego postepowania...ona to w maju urodzila a ja na poczatku stycznia pozniej zaszlam w ciaze. aaa no wlasnie...wiesz, ja to po 2 czy 3 dniach juz mialam obajwy ciazy....ale jakos do glowy mi to nie przyszlo ze jestem w ciazy heheheh nie wiem czemu :)

No ja własnie czytałam,że piersi są bardzo czułe i to one najszybciej mogą zaczeć boleć.A ja już niby 5 dni po stosunku a Kinga pisze,że ona miała objawy juz po 2 dniachJa poza tym w sumie nic nie mam,jedynie brzuch boli,ale bol brzucha to nie dla mnie objaw,bo on mi często doskwierał a w ciązy nie byłam:) zobaczymy a test zamierzam robić za tydzień:)

mazia mnie to bolaly jak cholera....dotknac sie nie moglam, brrr...i jeszcze doszly nudnosci....bleee, nigdy wiecej hehe :> u mnie tez nie ma takiego zwyczaju....
jak ty 5 dni to ja pewnie jutru- max pojutrze robila test hehe nie wytrzymalabym tydgodnia dluzej :D

Ostatnia edycja:
reklama
a ja właśnie skończyłam oglądać m jak miłość normalnie najfajniejszy odcinek to był chyba :D

Mazia ja dalej nie mam @ i mnie tu trafia normalnie w tej niepewności :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry