• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

cornelka wiem ze mu przejdzie co nie oznacza ze mnie to nie denerwuje ;) fajnie jest patrzec bo czuc od razu to ze to juz nie ten maly niemowlak ;) pozniej jak zacznie mowiac...a pozniej to bede stopery do uszu kupowac zeby tego ciaglego gadania nie slyszec hehehehe :)

reklama
Kinga ale jak bedziesz pozniej wspominac i jak bedzie Ci brakowac jak dzieciaki do szkoly pognaja :)kurcze ja tez tak chce to musi byc takie wspaniale patrzec na dziecko ktore powstalo z milosci jak ono dorasta jak uczy sie nowych rzeczy jak zaczyna chocic mowic pierwszy dzien w skzole itd ehh rozmarzylam sie;)

cornelka napewno bedzie mi pozniej zal jak bede juz duuuzo wieksze...juz czasami mialam takie odczucia jak sie okazywalo ze igor calkowicie dobrze funkcjonuje beze mnie :) i tak mi dziwnie bylo..ale taka kolej rzeczy. Dzieci dorastaja i rodzice coraz mniej potrzebni... :) ja to narazie z przerazeniem patrze na pojscie do szkoly hehe :)

no wlasnie najpierw sie troche narzeka a potem taki zal ze to juz przeminelo zawsze mozna jeszcze jedno wtedy sobie zrobic:P

jaka tu cisza dzisiaj gdzie reszta dziewczyn...

Patrycja to zajeta hehe teraz to juz rzadko u nas bedzie ta to ma szczescie:)

a mnie wciaz bola piersi niech juz ten okres bedzie bo ja funkcjonowac nie moge:(

Niestetety to nie zwykle plamienie ale normalna @.Chociaż moj R i tak mówi,że jestem w ciązy ale to nie mozliwe wiem to.Piersi mnie już nie bolą,mysle ze te wszystkie moje zmiany mogą byc spowodowane przez antybiotyki które brałam,znalazłam ulotke i byly tam własnie opisane objawy podobne do moich.Były to jedne z najsilniejszych antybiotyków więc pewnie dlatego się nie udało....

Wczoraj rozmawiałam z narzeczonym,i postanowiliśmy oboje,że będziemy starać się o dziecku!!Kazałam mu dbać o siebie i w ogole ,żeby plemniki były super:-):-):-)kupiłam sobie nawet wiesiołk;-);-)skoro Patrycji pomogł nam też pomoże Cannella,zobaczysz zostaniemy kwietniowymi mamami:tak::tak::tak:tez mam wiesiołka z galla.

reklama
mazia trzymam kciuki!! a dla twojego mezczyzny to polecam kwas foliowy. W ogole dziewczyny powinniscie go brac jak sie staracie, to po pierwsze, po drugie kwas foliowy spozywany przez panow poprawia jakosc ich spermy :) w jakims artykule czytalam :) i mojemu kazalam brac hehehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry