• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

Patrycja ojj jest jest zalatwiania...ja w pewnym momencie myslalam ze nigdy to sie nie skonczy...hehe :) super ze nie masz zadnych dolegliwosci narazie, oby tak ci juz zostalo :)

Mazia....jeszcze nic przesadzone, trzymamy kciuki. :) a jak nie teraz to za miesiac. Napewno szybko sie doczekamy ze i ty zafasolkowalas :)

jejus igor mnie tak wnerwia ostatnio ze juz nie mam sily do niego....przestal sie w ogole sluchac i ciagle slysze tylko "zaraz, za chwile"...koszmar...

zosiek wariatko ty nasza :) fajnie ze tak lata za toba ten twoj eks...ale jak dla mnie to nie warto sie w to ladowac bo nawet jesli sie zmieni to po jakims czasie wszystko wroci do normy....

reklama
Prześledziłam praktycznie cały wątek i ostatnio dużo czasu spędzam na babyboom. U mnie też odezwał się instynkt macierzyński. I od pół roku cały czas myślę, jakby to było :). Niestety mój TŻ nawet o tym słyszeć nie chce - może za 10 lat :-/ Dodam, że mam 26 lat. Studia mam skończone, imprezy też mnie już tak nie kręcą. Niestety mój misiek się jeszcze nie wyszalał, a jest starszy ode mnie o 4 lata :( zazdroszczę moim koleżankom, które mają takie małe szkraby. Chociaż nie raz doświadczyłam, jak potrafią dać do wiwatu. Patrycjaa gratuluję zafasolkowania - szczęściara z Ciebie :)

elisse łoło to mialas czytania :) witam cie w naszym gronie :) moze jednak twoj facet szybciej sie zdecyduje? w takim jest wieku ze moze szybciej niz pozniej zacznie o tym myslec...oby :) chociaz powiem ci ze moj znajomy (38lat) dopiero teraz sie ozenil...i dopiero zaczna planowac potomstwo :)

patrycja super :) chcecie orkiestre, no to moze byc ciezko, my mamy dj'a wiec w razie czego repertuar jest zmienny :) ale kurcze strasznie sie ciwesze ze zafasolkowalas :P

elisse nie matrw sie moze za jakis czas zmieni zdanie?

kinga jak tam dzieciaczki?

KingaMZ - to mnie wystraszyłaś z tym wiekiem :D wydaje mi się, że bardzo dużo mężczyzn boi się wielu rzeczy. Potem myślą:
- nie poradzę sobie
- nie zdołam utrzymać rodziny
- nie będę dobrym ojcem
- życie już się kończy
A na swój temat jakie słyszałam wymówki ;-) Niby nie będę miała już takiej samej figury... mhm. Nic nigdy w życiu nie jest trwałe. A jeden uśmiech brzdąca wystarczy, by być najszczęśliwszym na świecie.
Co do zmiany zdania - pożyjemy, zobaczymy :) w każdym razie rezygnuję z tabletek i nie dostałam żadnego sprzeciwu :)

Cannella chyba go kupie:)

Patrycja kurcze jakie Ty masz szczescie oj zalatwiania pewnie jest ale chyba warto dla tych wspanialych chwil:)

Zosiek a niech sie stara i lata a Ty ..zrobisz jak serce Ci podpowie ale szantaz jest potrzebny ja mojego to samo niech wie ze moze mnie stracic i niech stara sie bo on uwaza ze jak juz jestesmy razem to nie musi sie starac musi cale zycie i juz

Kinga hehe bunt przechodzi:P nie gniewaj sie na niego bedzie teraz tak caly czas zaraz i za chwile:P Ty napewno tez tak mowilas:)

Ellisse witaj w naszym gronie:)skoro nie chce to trzeba samej dzialac bo nie ma na co czekac on tak moze mowic cale zycie a jak dziecko by sie pojawilo pewnie by sie ucieszyl:)

jak mnie dzisiaj piersi bola to jest szok nie moge robic gwaltownych ruchow jakas tragedia:(

Elisse powiem Ci szczerze i tutaj dziewczyny potwierdzą jak to u mnie było hehe ja narzekałam jakieś 3 miesiące temu na to, że nie ma żadnego kroku w przód, że mój TŻ nie chce nawet kończyć w środku a tu w ciągu tych 3 miesięcy moje życie zmieniło się o 1000 %. Nabrało takie tempa, że nigdy bym nie przypuszczała, że tak się stanie:) zobaczysz, nawet nie będziesz wiedziała w którym momencie Twój mężczyzna zacznie myśleć realnie bo już jest w tym wieku to jest kwestia najbliższego czasu :)

Matosia mamy już orkiestrę, grają super !! normalnie nie wierzę w to, że tak wszystko się układa i z drugiej strony martwię się, że to może sie za niedługo odwrócić :(:( bo nigdy nie jest tak dobrze do końca ze wszystkim :( wiem, wiem znowu dramatyzuje ale musicie mi to wybaczyć :) ja jestem już taką pesymistką :)

patrycja wybaczam wybaczam , phormony pewnie tez przemawiaja przez ciebie :) super ze wszystko sie uklada :)

elisse eee to chyba az tak zle nie jest skoro nie bylo sprzeciwu :) moj maz mial 32 lata jak nam sie pierwsze dziecko urodzilo :) wiec spokojnie :)

matosia Igor doprowadza mnie do bialej goraczki, bo niedosc ze sie nie slucha, jest niegrzeczny to jeszcze zaczal pyskowac. gowniarz jeden no. Łucja pol pokoju juz potrafi przejsc i zaczyna nabierac tempa co konczy sie niezlym upadkiem ale sie nie poddaje. Wstaje i idzie dalej hehe probowalam ja nagrac ale co ja aparat to ta na 4. jak mi sie uda to wstawie tu filmik :)

reklama
Patrycja nie mow takich rzeczy bedzie super idealnie zobaczysz i nic sie nie popsuje a sukienka juz wybrana?:P

Kinga jakie to musi byc piekne kiedy dziecko zaczyna chodzi:) a Igor przejdzie mu :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry