• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
hej dziewczyny :)

no ja już wierze w to co się dzieje hehe
na wizycie wczoraj było dobrze:) jest to 4 tydzień i 6 dzień hehe :D miałam robioną też cytologie i musze zrobić pełno badań kurcze:) no i za 3 tygodnie na kolejną wizytę :)

a co tam u Was??

Mazia odezwij się bo już powinnaś test robić moja droga :)

Patrycja teraz to ciagle bedziesz miala badania, najgorsze to dla mnie bylo z glukoza, a feeee :). Moze bys tak suwaczek wstawila co? juz zaczelas pisac na forum na lutowkach? :D

Hej przepraszam Was,że nie pisałam co u mnie ale jakoś musiałam odpocząć od tego tematu,i nie miałam ochoty pisać.W ciąży raczej nie jestem,bo dzisiaj przylazła @.Narazie tak jej nazwać nie mogę bo to jest jak na razie plamienie.Ale za pewne jutro się wszystko rozkręci i @ zawita na dobre.Nie wiem co się stało,czy w ogole nie zaszłam czy była to ciąża biochemiczna nie wiem nie mam pojęcia.Wiem na pewno,że piersi mi urosły i bolały mnie cholernie!! plus jest taki ,że mam o rozmiar wieksze cycki:tak::tak:;-);-).Załamana nie jestem,bo juz od poniedziałku czułam ,że to jednak nie to i już przywykłam do tej mysli.Widocznie tak musi na razie być..Teraz czeka mnie kolejny cykl,może się uda.;-);-);-):-):-):-)

Mazia bardzo mi przykro ... :( <przytul> Może to tylko plamienie, które nie zamieni sie w @? Też tak może byc ...

Patrycja bardzo się, że z fasolką wszystko w porządku :D Teraz musisz o siebie dbac ;**

wiecie co dziewczyny zaniedbujecie to forum:)

Patrycja kurcze ale fajnie no to teraz 3maj sie i dbaj o to malenstwo a masz jakies objawy ciazowe bo nic nie piszesz jak sie czujesz a ni co

Mazia ojej:(a moze faktycznie to tylko zwykle plamienie i jeszcze nic nie znaczy..

hej dziewczyny ja z doskoku ale czasu nie mam ostatnio ciagle gdzies jezdze zalatiam i tak wogole nie ma mnie w domu:( unas nic ciekawego przygotowania do slubu i tyle :)

patrycja jej ale mile zaskoczenie :) a robicie wesele tez? cizko bedzie sale znalezc. fajnie ze z fasolinka sie udalo :) tyyyle fajnych momentow rzed toba :) a bedziecioe cos wynajmowali czy mieszkali z rodzicami?

mazia glowa do gory zawsze jest nastepny miesiac :)

reklama
A no wszyscy zajęci jak nie wiem .. . Nawet nie ma co czytać - a jak tak bardzo lubiłam czytać zaległości :P
Cornelka teraz każda ma swoje życie :) Kinga zajmuje się swoimi brzdącami, Matosia ma przygotowania do ślubu, Patrycja ze szczęścia nie może chyba znaleźć drogi na forum, Mazi pewnie smutno, Zosiek ... Właśnie Zosiek?! Gdzie sie podziewasz? :P Heh ona taka roztrzepana, że zapomniała chyba o Nas :P
Także Cornelka tylko My zostałyśmy :D Ja tam całymi dniami siedzie w domu, bo roboty jak nie było tak ni ma :( I tak się nudze ...
Zaraz tylko podjade do koleżanki bo tips mi się złamał ;[

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry