• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chcę mieć dziecko...

i ja myslalam ze jakies wiadomosci beda a tu nic ciekawa jestem jak jej poszlo:)

Zosiek ja to Ciebie naprawde podziwiam Ty to niezla baka jestes i masz taka chec do zycia wszystko bys zrobila naraz a mama bedziesz swietna:)

no wiecie zeby o tej porze nikogo nie bylo

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny przepraszam, że nie pisałam ale musiałam dojść do siebie :D

w ogóle to słuchajcie jestem zaręczona od wczoraj :D mój Radek przyszedł z kwiatami dla mnie i mamy dla taty oczywiście z flaszką i spytał moich rodziców o moją rękę, uklęknął i zapytał czy wyjdę za niego :D ja się popłakałam ale oczywiście się zgodziłam :D powiedzieliśmy moim rodzicom o dziecku no to byli w siódmym niebie :D

i teraz co najważniejsze 26 września 2009 roku biorę ślub i wszyscy podjęliśmy decyzję, że kościelny :D:D

jestem taka szczęśliwa :*:*

Patrycja SUPER, OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cieszymy sie razem z Toba :) naprawde bardzo bardzo ci gratuluje :) ojjj wcale sie nei dziwie ze jestes szczesliwa...jeszcze niedawno mowilas ze nic sie nie zapowiada, a tu prosze!, zareczyny, slub dziecko, zyc nie umierac :) poprostu super :) ciesze sie razem z Toba :)

Patrycja kochanie gratuluje Ci z całego serca ! I z całego serca życze Ci wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim życze WAM zdrówka ;**
Ciesz się Słońce bo masz czym i powiem Ci, że nawet Ci zazdroszcze ;D
Dbaj o siebie i o Maleństwo :**
Faceta masz wspaniałego - wszystko sam przygotował :D Myśli chłopak przyszłościowo ;)
Od razu pierścionek i w ogóle ... Jej jak się ciesze :*:*:*:*:* I jeszcze ślub za pasem! I to jeszcze kościelny !! No wspaniale !! ;D;D
Kto by pomyślał, że ta Patrycja, która pisała niedawno, że nie ma żadnego kroku na przód w Jej związku jest teraz narzeczoną, przyszłą żoną i matką :D

Normalnie aż mi się łezka zakręciła w oku jak czytam Wasze wypowiedzi :*:*
Dziękuje Wam z całego serca, że byłyście cały czas przy mnie i mnie dopingowałyście oraz wspierałyście :*:*
Faktycznie jak teraz patrzę na to w jak szybkim czasie to wszystko się stało to sama się dziwię bo niedawno się tutaj logowałam i smuciłam i żaliłam a teraz wszystko nabrało 100% tempa i wszystko to o czym niedawno pisałam spełniło się w jednej chwili :)
To wspaniałe uczucie tylko teraz te przygotowywania mnie przerażają ale dam radę:)

Cannella ja wiem, że Tobie też się uda i spełnią się wszystkie Twoje marzenia nawet nie będziesz wiedziała kiedy (ja akurat coś o tym wiem już teraz hehe)

Kinga pewnie się będę zwracać do Ciebie i Matosi ciągle o rady w sprawie ciąży hehe:)

Normalnie dziewczyny uwielbiam Was, jesteście wspaniałe :*:*

Aha wróciłam od lekarza i wszystko jest dobrze :):) termin mam na 26 luty :D:D

Patrycja a pytaj sie o co tylko chcesz :)

no dziewczynki pracowac tam nad soba, licze ze do konca roku jeszcze jakies takie dobre wiesci przeczytam :D

mazia jak sie czujesz???

Patrycja kochanie jesteśmy tu właśnie po to, by się wspierać i ciesze się, że tak Nas cenisz :* To wspaniałe uczucie :)
Jakoś nie wierze w to, że mnie mogłoby coś takiego spotkać ... Po prostu nie wierze i wiem, że to nierealne :) No cóż takie życie ...

Patrycja a gin potwierdził ciąże? Widac już było fasolke? Kochana napisz coś więcej :)

Mazia Ty już chyba możesz robic test? :) Ahh nie moge się doczekac kolejnej wspaniałej wiadomości :D

Patrycja a tak sie martwilas i stresowalas kurde pgromne gratulacje mam nadzieje ze na slub jestesmy zaproszone?:P hehe jeju jak sie ciesze ze tak wszystko szybko sie potoczylo chyba i ja tego wiesiolka zaczne brac od nowego cyklu:)takie cuda dziala to moze i na mnie zadzaial
Radek zachowal sie wspaniale i odpowiedzialnie aa no i bys cos wiecj opowiedzial o wizycie ktory tydzien i w ogole:) ale sie ciesze normalnie szok:)

Mazia a Ty jak tam?

Cannella teraz na nas kolej trzeba brac sie do roboty:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry