Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No właśnie jak poszło Pati? Cholera myślałam, że bede miała co czytac a tu cisza jak nie wiem - co jest z Wami? Patrycja chyba dzisiaj Nas o niczym nie poinformuje
dzięki próbuję się ciągle zabrać za naukę ale jakoś mi nie wychodzi swoją drogą muszę jutro opić koniec sesji i zacząć szykować się do wyjazdu choć w sumie sporo czasu jeszcze mam a dietę kapuścianą muszę przesunąć, bo....w piątek jadę na domek do koleżanki a tam alko będzie;> a alko wszelkim dietom nie pomaga
wiecie co? chyba nie byłabym dobrą mamą... tak sobie czasem myślę,że nie miałabym cierpliwości byłam dziś z moją psiapsiółą i jej córeczka na spacerku itd...i powiem Wam,że było super małą kocham jak nikogo na świecie, ale...do domu wróciłam padnięta!!! i odsypiałam to spotkanie 3 godziny...
zosiek dalabys rade wiesz mi....czyjes dzieci to nie swoje a padnieta bys byla..no taki urok podobno najgorsze jest pierwsze 18 lat a pozniej to juz z gorki...mi jeszcze zostalo 15 i 17 heheheh
a mnie tutaj długo nie będzie bo 8 wylatuje do sis ( nie wiem czy będę mieć neta) a potem od razu na pieszą pielgrzymkę będę zasuwać tzn prosto z samolotu (przyjadą po mnie na okęcie w sensie rodzice...i w sumie przywiozą też żebym pociągiem się tłuc nie musiała kochanych rodziców mam) od razu będę pielgrzymkę gonić bo 28 oni wychodzą i ja w polsce ląduję
no to jak bedziesz miala chwile i mozliwosc to wal do nas a jak nie to czekamy na ciebie, az wrocisz fajnie masz z tym wyjazdem..i ze tez ci sie chce tej pielgrzymki
chcę tam iść dla Wanca postanowiłam zebrać większą ekipę i dołączyć się do biało-brązowej już z nimi kiedyś szłam tam poznałam Pawła i opiekowałam się Agnieszką na wózku to były najcięższe dwa tygodnie mojego życia, ale za razem najcudowniejsze na świecie
Nie wierze ! Nie wierze normalnie, że jeszcze żadna nic nie napisała ! Wstałam z myślą o tym, że przeczytam sobie jak poszło Patrycji a tu lipton ;D Dziewczyny ... No wiecie cooo
No trudno Ja zaraz ide do koleżanki na tipsy - a co Swoje mam brzydkie to chociaż plastiki piękne sobie ponosze Mam nadzieje, że jak zawitam tu kolejny raz na 15 to bede miała co nadrabiać Buziaki laski ;**