reklama

Chcę mieć dziecko...

No właśnie jak poszło Pati? Cholera myślałam, że bede miała co czytac a tu cisza jak nie wiem - co jest z Wami? :D Patrycja chyba dzisiaj Nas o niczym nie poinformuje :(

reklama
Cannella:) ja też tak myślałam...a tu cisza:( a ja jutro mam jeszcze jeden (OSTATNI!!!!!!!) egzamin...i tak bardzo nie chce mi się uczyć:P:P:P

dziewczyny:P normalnie chyba foch na Was;P nawet nie wiem z kim mam pogadać!!:P

Ostatnia edycja:
dzięki:D:D próbuję się ciągle zabrać za naukę:P ale jakoś mi nie wychodzi:( swoją drogą muszę jutro opić koniec sesji:D:D i zacząć szykować się do wyjazdu:D:D:D choć w sumie sporo czasu jeszcze mam:P a dietę kapuścianą muszę przesunąć, bo....w piątek jadę na domek do koleżanki:P a tam alko będzie;> a alko wszelkim dietom nie pomaga:P

Cannella i Ty mnie opuściłaś?:D

wiecie co? chyba nie byłabym dobrą mamą...:( tak sobie czasem myślę,że nie miałabym cierpliwości:) byłam dziś z moją psiapsiółą i jej córeczka na spacerku itd...i powiem Wam,że było super:) małą kocham jak nikogo na świecie, ale...do domu wróciłam padnięta!!! i odsypiałam to spotkanie 3 godziny...:P

zosiek dalabys rade :) wiesz mi....czyjes dzieci to nie swoje :) a padnieta bys byla..no taki urok ;) podobno najgorsze jest pierwsze 18 lat a pozniej to juz z gorki...mi jeszcze zostalo 15 i 17 heheheh :D

hehe:P to współczuję:P:P:D:D

a mnie tutaj długo nie będzie:) bo 8 wylatuje do sis ( nie wiem czy będę mieć neta) a potem od razu na pieszą pielgrzymkę będę zasuwać:) tzn prosto z samolotu (przyjadą po mnie na okęcie:P w sensie rodzice...i w sumie przywiozą też:P żebym pociągiem się tłuc nie musiała:P kochanych rodziców mam:P) od razu będę pielgrzymkę gonić:P bo 28 oni wychodzą i ja w polsce ląduję:P

Ostatnia edycja:
chcę tam iść dla Wanca:) postanowiłam zebrać większą ekipę:):) i dołączyć się do biało-brązowej:) już z nimi kiedyś szłam:) tam poznałam Pawła i opiekowałam się Agnieszką na wózku:) to były najcięższe dwa tygodnie mojego życia, ale za razem najcudowniejsze na świecie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wierze ! Nie wierze normalnie, że jeszcze żadna nic nie napisała ! :P Wstałam z myślą o tym, że przeczytam sobie jak poszło Patrycji a tu lipton ;D Dziewczyny ... No wiecie cooo :P
No trudno :) Ja zaraz ide do koleżanki na tipsy - a co :P Swoje mam brzydkie to chociaż plastiki piękne sobie ponosze :D Mam nadzieje, że jak zawitam tu kolejny raz na 15 to bede miała co nadrabiać :D Buziaki laski ;**

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry