reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

heh:) pewnie:) damy radę:) wiecie tylko co mnie jeszcze przeraża? a raczej co sprawiało by mi przykrość? gdyby ludzie za moim plecami mówili,że zmarnowałam sobie życie...bo moi znajomi raczej do dzieci się nie spieszą...;>

reklama
Kinga oby to nie było nic poważnego ... Szkoda, że neurologa masz dopiero za tydzień ;|

Cornelka a skąd wiesz, że kochaliście się dzień przed owu? Przecież nie da się obliczyć owu, nie da sie jej zaobserwowac chyba, że na usg.

Zosiek to poczekaj jeszcze do 4. W sumie to najrozsądniejsze wyjście :) A nawet gdybys zafasolkowała to Twój TŻ przyjął by to na klate a później sie ucieszył - na bank! ;D

Moi znajomi też sie nie spieszą a ja mam to gdzieś! Dziecko to najwspanialszy dar jaki tylko można dostać od życia :)
Rozumiem jak 14 latka jest w ciąży - wtedy to faktycznie może zmarnowac sobie życie ale 20 letnia kobieta? Litości ...
A propos 14latki w ciązy ... Czytałam dzisiaj w chwili dla Ciebie, że dziewczynka w wieku 14 lat urodziła bliźnięta a jej mama jest 33letnia babcią :D masakra !

Cannnella anic trudnego miec taka rodzinke :-D:-p ale na odpowiedniego chlopaka trudno trafic :sorry2: moj ma pare nieprawidlowosci ale pracuje nad Nim :-D

Zosiek a co ma wspolnego taki bol z kardiologia ? :confused:
mi sie czasami @ spozniala 10 dni a jakos zafasolkowana nie jestem :-p

Kinga nieciekawie :dry: mi by lekarz powiedzial ze to korzonki i dlatego masz takie bole , ja tez mam cos takiego ale zazwyczaj na przodzie w mostku czy okolicach piersi :baffled:

Strasznie duzo produkujecie :szok: pewnie jak wroce pod wieczor to bedzie pare stron :no::-p
Ja ide teraz z Ala do basenu bo straszny upal jest na polu :dry:

ja czytałam o 27 letniej babci (wtedy jej wnuczek miał już prawie roczek:p):p bo sama urodziła swoją córkę w wieku 13 lat, a jej córka urodziła też w wieku 13 lat:p:D więc generalnie trochę patologia:p

Polna..pomyślałam o problemach kardiologicznych, ponieważ miałam podobne objawy,a sama mam wadę serca i to właśnie z tym było związane:)

Ostatnia edycja:
Zosiek nom 27 to patologia :szok::-D widac geny mialy takie same :nerd::-D
powaznie masz problemy sercowe ? a jakie ?
Mozemy sie powymieniac dolegliwosciami :-p

Zosiek nic mi nie wiadomo o tym zebym miala jakies problemy kardiologiczne....nie strasz mnei dziewczyno :)

polna korzonki to potoczna nazwa wypadniecia dysku (ortopeda tak powiedzial mojemu M. bo jemu wypadl wlasnie), a na rtg wyszlo ze mi nic nei wypadlo..wiec to nie to :| a ja tak neicierpie chodzic po lekarzach wrrr.....

Lepiej nie martwić się na zapas i nie wymyślać różnych rodzajów chorób ;-) to też niekorzystnie wpływa na zdrowie :-D
Do mojego imienia nie mam obiekcji, przyzwyczaiłam się :-p za to jest rozpoznawalne. Nie znam osoby z młodej z tym imieniem.
Zosiek tak to zawsze jest: jak się chce jeszcze poczekać z ciążą, to się przytrafia :tak: czym się objawia zespół barlowa?
Jestem ciekawa jak mój by zareagował na wiadomość o ciąży :zawstydzona/y: pewnie, by wpadł w panikę :-)

reklama
Elisse może by w pierwszym momencie wpadł w panike ale potem na pewno by się ciszył w końcu jest w takim wieku, że najwyższy czas na rodzine - przynajmniej moim zdaniem :)
Ja to bym chciała urodzić pierwsze dziecko do 25 roku życia, uważam, że to najlepszy czas by zostać matką :)

Elisse a jak rozmawiasz z nim o przyszłości, o ślubie, dzieciach, wspólnym mieszkaniu to co on na to?

Do góry