reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

Elisse:) mój pewnie też wpadłyby w panikę;) tylko,że mój ma 20 lat:p więc panika byłaby trochę zrozumiana:p

A w sumie niczym konkretnym się nie objawia:) troszkę szybciej się męczę:) ale da się z tym żyć:) no i jak jest gorąco to mam problemy z oddychaniem (jakby coś mi mostek uciskało, ale to poprostu dlatego,że szybciej się męczę, no i czuję promieniowanie do lewej ręki: i czasem drętwieje mi):p ale raczej nie często to się zdarza:p

reklama
Ja mam 20lat i jestem obecnie w 9tyg ciąży nie było to planowane ale stało się na początku lekki szok ale teraz to się cieszę mimo że rodzą mi się w głowie obawy że może nie jestem jeszcze gotowa itd . Masz dopiero 16lat wszystko przed Tobą rozumiem Twoja wielką chęć że tak to nazwie by mieć dziecko ale to ogromna odpowiedzialność

Tutusia:) rozumiem,że piszesz do dziewczyny, która założyła ten temat:) ale jej dawno już z nami nie ma:p a swoją drogą gratuluję dzidziusia:)

Tutusia gratulacje :) Nie potrzebnie się obawiasz, bo na pewno sobie poradzisz i sprostasz wymaganiom :)

A jeżeli chodzi o ten wątek to niewątpliwie MY go przejęłyśmy ;D

rany dziewczyny ja chyba zaraz znajde jakas chorobe sobie :p

a tak postanowilam wstawic pare zdjec malej :) o ile sie uda o prosze :
P1040882.jpg

lozbuzuje w szafce :)

P1040883.jpg

a tu tez lobuzuje w szafce :p

Matosia ale śliczności !! :) A jak słodziusia jest ooo jooooj :D Nic tylko tulić i tulić :)
Uśmiech ma taki łobuzerski :) He he urocza kruszynka :*

jaka Tośka jest śliczna:) Słoneczko kochane:)

a co do wątku to faktycznie my go niewątpliwie przejęłyśmy:p

swoją drogą Cannella widzę,że wy z podobnej daty jesteście:p o rok i 5 dni później niż ja z Pawłem:p

Ostatnia edycja:
matosia ojj łobuz łobuz heheheh :) dobralyby sie z luska ;P

hehe dziewczyny, wierzcie mi ze ja wolalabym zeby mi nic kompletnie nie dolegalo. Nienawidze jak mnie cos boli :/ a jak jeszcze boli i nie wiadomo od czego to w ogole wrrrr.....jedyna "choroba" z ktorej bylam zadowolona i na ktora zapadlam dwa razy juz sie nie przytrafi hehe ;P

reklama
Kinga a czemu nie chcesz kolejnego dzidziusia?:) młoda jesteś:) może za 2-3 lata postarasz się o rodzeństwo dla Igorka i Łucji?:)

Do góry