reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

cannella przygotowania do slubu itd...pelno roboty ma :) no chyba ze juz jej nie jestesmy potrzebne bo w ciaze zaszla juz ;P

zosiek hmmm....zrob zrob jutro, no chyba ze dostaniesz wczesniej :) zrob zdjecie swojemu jak mu powiesz ze ci sie spoznia :D chcilabym to zobaczysz hehe :)

reklama
Nie no mam nadzieje, że jesteśmy jej jeszcze potrzebne ... ;)
Zrób Zosiu test - będziesz spokojniejsza :)

To byłby pierwszy wnuk rodziców z obu stron:) tylko głupio,że starsze rodzeństwo jeszcze dzieci nie ma, a to młodsze już się dorobiło;> Paweł przyjechał:> postaram tu jeszcze dziś zajrzeć;> i powiedzieć co i jak...boję się jak cholera...

Polna_N już mam skończone 26, więc prędzej jak mając 27 lat nie będę miała dziecka ;-) w końcu ciąża trwa te 9 miesięcy :-D Co ma być to będzie, aż takiego parcia na szkło nie mam. Może pójdę teraz do stomatologa (podleczę się trochę), wakacyjna pora jest, więc... zobaczymy :-). Jak coś się wydarzy, przeżyję. Jeśli okaże się, że spodziewam się dziecka, pewnie zacznę panikować :szok: i wymyślać wszystkie argumenty przeciwne.
Zosiek, zrób w końcu ten ten. Twoje zdenerwowanie zaczyna mi się udzielać.

idę dziewczyny po test;> bo @ nadal nie ma;> ale powiem Wam,że wydaje mi się,że to przez pogodę mi się spóźnia;> lecę:*

Już Cie godzine nie ma :p Mam nadzieje, że test już zrobiony i niebawem napiszesz wynik! Ja zaraz jajo zniose tak sie niecierpliwie!

Całe szczęście jedna kreska:) (pewnie niektóre mnie tu zabiją:p ale dzidziusia chce za 4-5 lat:p) ale nadal nie wiem czemu @ nie ma:(

no, ale teraz spokojnie mogę załatwiać dalej rekrutację:p

sorki dziewczyny za panikę i dzięki wsparcie, ale to było dla mnie bardzo dziwne, bo zazwyczaj wszystko jak w zegarku mam;>

Cannella biedactwo:p trochę się naczekałaś:p ale neta odpalić coś nie mogłam:(

Zosiek to sie dziewczyny rozczaruja ze ino jedna kreska :-p:-)

matosia niee , teraz Ala nie ma takie fobi wyciagania wszystkiego z szaf !! jak juz to wyciagnie rano bluzeczka albo spodnice ale wtedy to Ona chce w tym chodzic :-) Ala tak do poltra roku uwielbiala wyrzucac wszystko :-)wtedy co tydzien robilam generalny porzadek bo gdyym tak codzinnie skladala to bym zwraiowala :-D

elisse to Ty stara Jestes :-p nie no , Jest jeszcze na MM mamaola i z tego co pamietam ma 26 no ale Ona ma synka !! na kazda przyjdzie pora , moja sasiadka ma 32 lata i mimo ze nie pracuje tylko siedzi w domu jakos dziecka ne chce miec :sorry2:

reklama
Hej dziewczyny:* własnie wróciłam z gór było super,pogoda fajna chociaż troszke burzowo ale było super.Jak mi sie uda to wkleję fotki z widokami,a jak nie to na n-k na pewno pózniej będą.;-);-);-):tak::tak:

Ja mam dzisiaj już 10 dc więc powoli powoli zaczyna się coś dziać ze śluzem,narazie jest jeszcze mętny itp,ale jeszcze jakies 2dni i bedzie sie zaczynać płodny;-);-)

Matosia Tosia śliczna,taki mały słodki łobuziak.

Cornellka dziewczyno z czego Ty sie chcesz odchudzać???

Cannella jak tam u Ciebie który dzień cyklu?? jak wiesiołek?? Staranka???

Zosiek super ,że Ci sie z Twoim ułożyło.Na prawde się cieszę!!!!

Polna a jak tam u Ciebie staranka o rodzeństwo dla Ali???

Patrycja kochana,jak sie czujesz?? kiedy wizyta u gina??

Ellise Wanda ładne imię,podoba mi się:-):-)a jak tam u Ciebie?? tabletki jeszcze bierzesz?

Kinga oj to sie naczekasz na ten weekend z mezem jeszcze ładnych pare lat.Ale zawsze mozna dzieciaki dziadkom podrzucić.

Do góry