reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
Skoro następnego dnia pojawił się pierwszy raz śluz płodny w cyklu, tzn, że kochaliście się przed owulacją :p jakieś szanse są ale moim zdaniem małe :p

Kurde ale u mnie burza ... Leje, grzmi tak straszliwie a błyska jeszcze bardziej wrr ..

To jestem na straconej pozycji. nie wiem jak wyglądacie ;-) Cannella trafiłaś z tym imieniem :-D Zosia88 u mnie też jest upał. W pracy wentylator włączony na maksa. A jutro pewnie @ przyjdzie, co w taką pogodę przyjemne nie jest :no: U mnie cykl też trwa około 30 dni. Ja to niecierpliwa jestem i już bym chciała mieć ten dzien owulacji i się poprzytulać :-)

Cannella ano nie czytalam od samego poczatq bo by mnie chyba pogielo :-D ale tak prowizorycznie czytalam zeby jakiegos zbytniego balagnu tu nie bylo !!
A i umnie tez byly minimalne szanse ze zafasolkuje a jednak :-p
A mieszkam w bardzo pieknej miejscowosci na podkarpaciu niedaleko rzeszowa :-p

Zosiek ano stara krowa juz zemnie :-D w styczniu skonczylam 22 :cool2:a na imie kiedys przyjdzie pora :-p
moim zdaniem szansa zawsze jakas mogla byc :tak:
My tez raz zaszlismy za daleko ale zbytnio sie nie martwilam bo toz to nie plodne byly dni itp a jednak zaszlam ale to przedewszystkim byla wina stresu :sorry2:

matosia ano wychowana zostalam zeby najpierw sie spytac czy mozna :-p

Polna młodziutka jesteś ;D i córusie masz 2 letnią i męża :):) Ahh zazdroszcze :D
Co ja bym dała za taką rodzinke ... co bym dała ... ;)

A u mnie dalej burza, powoli przechodzi, ale było nieciekawie ;| Światło wyłączyłi i było nieprzyjemnie ;P

Polna u Ciebie była wpadeczka? he he i to jeszcze "w dni niepłodne" :)

Elisse jak chcesz to edytuje posta i wykasuje to co zgadłam :)

reklama
elisse aa o imie chodzilo tak? to chyba Wanda niemca nie chciala? czy zle pamietam? hehe ;) moja szwagierka ma tak na imie :)

polna witaj :) hihi oczywiscie ze chcemy zebys pisala :)

matosia ja tez urodzilam majac niespelna 20 lat, z okazji 19 urodzin to zaszlam w ciaze :)

zosiek no ladne rzeczy sie tu dzieja hihihi tak to jest, jak sie nie chce to sie ma ;D ale tfu tfu, odpukac w niemalowane :)

kurna..na rtg wyszlo ze wszystko ok? wiec czemu tak cholernie boli? teraz to sie zacznie latanie po lekarzach....wrrrrr....

Do góry